parti-limuzin-berles

Party limuzin bérlés – A buli hangulat garantált!

Néha nem árt megadni a módját egy átlagos hétvégi partinak és kicsit felturbózni az esténket egy pezsgővel koccintós, parti himnuszunkra kocsikázós, a teljes várost felpörgetős limuzinozással. Érkezzen velünk a clubba és álljon meg egy pillanatra Ön körül a világ, amikor körüllengi a luxus, az elegancia és az exkluzivitás feelingje. Jöjjön öt dolog, ami nem fog kimaradni az életéből, ha nálunk bérel limuzint partijára.

 

#1 Rajtunk a világ szeme!

Legyen Önökön a város szeme egy éjszakára, miközben láthatják a közösen megtervezett útvonalon haladva kedvenc helyeiket, esetleg meg is állhatnak egy fotó erejéig pár nevezetesség előtt. Élvezze, ahogy az éjszaka összes fényében az Önök társasága ragyog a legszebb ékkőként gyöngyházfényű vagy hófehér járműveink valamelyikében.

negy-limuzin-limocenter

#2 Cheers!

A luxus limuzinozás snassz pezsgő nélkül! Éppen ezért a limuzinban berendezett bárunk behűtött pezsgővel várja utasainkat, melyet ajándékba adunk minden limuzinbérlés mellé, hogy alkalomhoz illően ünnepelhessenek velünk. Dőljön hátra, élvezze az utazást, lazuljon el kedvenc zenéjére és koccintson barátaival, megalapozva az est hangulatát már a limuzinban.

 

#3 Ajándék

Utasainknak grátiszban díjtalan belépést biztosítunk a LIGET és Morrison’s2 szórakozóhelyekre, ezzel is garantálva a maximális parti élményt. Ha tehát bulizni indul és partner clubjaink közül választ, úgy ingyenesen vehet részt az adott eseményen.*

buli-limuzinban#4 Élmény

Garantáltan életre szóló élményt jelent a limuzinozás akkor is, ha csak egy átlagos hétvégi kikapcsolódás keretében veszik igénybe szolgáltatásainkat a partizni vágyók és abban az esetben is, ha ünnepelni indulunk kedvenc szórakozóhelyünkre. Éppen ezért senki nem tagadhatja meg magától ezt az aprócska kis élvezetet és legalább egyszer ki kell próbálnia, milyen úgy élni, mint egy sztár.

 

#5 Emlék

Ha gálánsan meghívja barátait egy limuzinozásra, hogy feledhetetlenné tegye számukra a kikapcsolódás és szórakozás élményét, biztos, hogy egy örök és a legfontosabb, hogy egy közös emléket ajándékoz vele a társaság minden tagjának. Készítsenek fotókat és akár kérjék kollégánk segítségét, hogy az egész társaság rajta legyen a képen, ami még évek múltán is mosolyt fog csalni a barátok arcára.

 

Induljon hát partizni velünk és élvezze a kényelem, a minőség és a luxus jegyében az utazást profi sofőrjeink közreműködésével!

Részletek… limuzin bérlés partira Budapesten és vidéken!

Forduljon kollégáinkhoz személyre szabott ajánlatunkért az info@limocenter.hu címen vagy érdeklődjön telefonon a +36 20 319 3138-as telefonszámon szolgáltatásainkról.

Ha megörökíti a velünk töltött pillanatokat, ne felejtse el megosztani és betagelni minket a képen ( https://www.facebook.com/Limuzinberles ).

feher-ford-limuzinKövesse a Limocentert Instagramon és használja a képaláírásnál a #LimoCenter hashtaget!

*A kedvezmény a kiemelt rendezvényekre nem érvényes! A klubok beléptetési feltételei: Dress Code, Face Controll.

Read More
szuletesnap-limuzinban

Születésnap luxuskivitelben

Mindenki számára mást jelent a tökéletes születésnap fogalma, számunkra egyértelműen a limuzinos születésnap az ünneplés módjának a csúcsa. Ha valaki máshogy gondolná, de mégis csábítható a limuzinozásra, következő blogbejegyzésünkkel segítünk meggyőződni róla, hogy jó döntés a születésnapi limuzin bérlés.

Mik az előnyei a születésnapi limuzin bérlésnek?

Születésnapi limuzin bérlés előnyei – Nincs otthoni felfordulás

Mind tudjuk, mi a vége, ha otthon ünnepeljük a születésnapunkat: teljes káosz. Nem elég, hogy a barátaink addig itatnak, míg alsó hangon három napig regenerálódunk, de mindennek a tetejében ránk marad a rendrakás is. Ha limuzint bérlük születésnapunkra, megúszhatjuk az ünneplést követő romeltakarítást.

szuletesnapi-unneplesSzületésnapi limuzin bérlés előnyei – VIP party hangulat

Egy szórakozóhely VIP részlegének bérlése igen költséges lehet és hasznosabb az ott elköltött pénzt inkább magunkra szánni, ha már születésnapunk van. Egy szülinapi limuzinozás viszont az utazás élménye mellett feledhetetlen partiélményt nyújt az ünnepelt és vendégei számára. Aki igazi VIP club feelingre vágyik, az szülinapi limuzin bérléssel átélheti azt közösen barátaival.

A születésnapi limuzin bérlés összes részletét megtudhatja a Limuzin bérlés születésnapra aloldalunkon!

Születésnapi limuzin bérlés előnyei – Ki vezet?

Ez a kérdés állandó dilemmát okoz, amikor egy társaság születésnapozni készül. Olyan ciki, amikor egy valaki virgin koktéllal koccint a barátok közül, feláldozva alkoholban oldott hangulatát az ünnepelt kedvéért. A taxizás egy nagyobb társaságot garantáltan szétszakít és klikkesít az utazás idejére, ráadásul biztos, hogy mindenki a szülinapossal szeretne utazni, ami kivitelezhetetlen. A születésnapi limuzin megoldást nyújt az összes itt felsorolt problémára. Nálunk mindenki együtt utazhat fergeteges hangulatban, míg szakképzett és profi hivatásos sofőrünk biztonságban eljuttatja a társaságot a célállomásra, így senkinek nem kell vezetnie és mindenki ihat.

ford-luxus-limuzin

Születésnapi limuzin bérlés előnyei – Luxus elérhető áron

Egy flancos vacsora vagy egy gigantikus buli roppant drága lehet és az emberek gyorsan elfelejtik a menüt, a torta ízét, sőt azt is, hogy milyen volt a dekoráció vagy éppen kik voltak ott a partin. A limuzin viszont valahogy feledhetetlenné tesz minden pillanatot, amit együtt élvezünk barátainkkal a születésnapunkon, ráadásul nem is olyan költséges, mint meghívni 10 embert egy háromfogásos budapesti vacsorára. Ha valami exkluzívra vágyunk, akkor tehát jobban megéri megfizetni a limuzinozás luxusát, mint egy ünnepi vacsoráét.

Nem csak születésnapra, hanem sok más eseményre is érdemes limuzint bérelni! Limuzin bérlés Budapesten és vidéken!

 

Születésnapi limuzin bérlés előnyei – A buli csak a tiéd!

Nincs olyan este Budapesten, hogy ne veszne össze legalább egy DJ egy születésnapozó társasággal. Nyilván a lemezlovas nem zenegép, de akkor is olyan frusztráló és bosszantó adott esetben órákat várni arra, hogy felköszöntse kedvenc dalával barátunkat a DJ. A limuzinban a rezidens az ünnepelt, szólhat az ő zenéje a Limocenter járműveiben, melyek kivétel nélkül profi audiorendszerrel felszereltek. Nálunk a szülinapos uralja a partit és egy éjszakára az ő guruló klubja lehet valamelyik luxus limuzinunk.

hummer-lincoln-limuzinok

Kétségtelen tehát, hogy születésnapunkon limuzinozni a legjobb! Ünnepeljen velünk a kényelem, a minőség és a luxus jegyében és élvezze, ahogy feledhetetlenné tesszük születésnapját négy keréken!

Keresse kollégáinkat személyre szabott ajánlatunkért az info@limocenter.hu címen vagy érdeklődjön telefonon a +36 20 319 3138-as telefonszámon alap és extra szolgáltatásainkról.

Ha pedig megörökíti az ünneplés pillanatait, ne felejtsen el megosztani és betagelni minket a képen ( https://www.facebook.com/Limuzinberles ).

Kövessen minket Instagramon és a tökéletes szülinapi hashtagek közül ki ne maradjon a # LimoCenter !

Read More
eskuvoi-limuzin-berles-elonyei

7 érv az esküvői limuzin bérlés mellett

A luxus minden menyasszonynak jár, ami nálunk azt jelenti, hogy minden menyasszony luxussal járhat: exkluzív luxus limuzinnal! Éld át, ahogy lélegzetelállító ruhádban kiszállsz hófehér vagy gyöngyházfényű limuzinunkból és egy pillanatra megáll körülötted a világ, mert eljön a Te nagy pillanatod, a hatásos esküvői bomba belépőd. Miért limuzinnal érkezz a különböző esküvői helyszínekre a Nagy Napon? – Most eláruljuk!

Az esküvői limuzinbérlés 7 megdönthetetlen oka

1 Befér a ruhád a limuzinba

Minden menyasszony rémálma, hogy meseszép habcsókként betuszkolják egy autóba, ahol az út végére álomszép ruhája teljesen leharcolódik. Egy limuzinban ettől nem kell félned, hisz kényelmesen befér még az uszályod is anélkül, hogy bármilyen kár érné gyönyörű és méregdrága menyasszonyi ruhádat.

ford-limuzin-kozelrol

2 Veled lehet az, aki számít

Egy átlagos öt személyes autóba nem fér be mindenki, akivel szívesen utaznál együtt esküvőd helyszínére. Egy limuzinban ott lehetnek veletek az örömszülők, a tanúk és akár a koszorúslányok is. Élvezzétek együtt boldogság mámorban az utazást!

 

3 Pontosan érkezhetsz

Főleg a Limocenter limuzinjával! Lehet, hogy a protokoll szerint a hölgyeknek illik késni a randevúról, de életük nagy találkozásáról az oltár előtt a Nagy Ővel nem! Mi ezért érkezünk érted pontosan, hogy időben érkezhess az esküvői helyszínre.

Nem csak esküvőre, hanem annyi más alkalomra is érkezhetsz limuzinnal! Adunk néhány ötletet, hogy milyen alkalmakra érdemes limuzint bérelni!

4 Nem látnak meg

Sötétített üvegű járműveinkben nem kell attól tartanod, hogy valaki az érkezésed előtt meglát teljes pompádban, így 100%-os lehet a wow hatás, amikor megérkezel és elegáns sofőrünk kisegít a limuzinból.

 

5 Élmény

Neked, azoknak akik veled utaznak és azoknak, akik látnak is örök élmény lesz, ha limuzinnal érkezel meg esküvődre. Szerezz kellemes emléket velünk és örökítsétek meg az utazás élvezetes perceit.

6 Mindenki ihat

“Ki lesz az a szerencsés, akinek szép autója van, nem iszik az esküvőnkön és hozhat-vihet minket a Nagy Napon?!” – Hangzik el a kérdés a legtöbb ismerősi körben az esküvői menet szervezésekor. Hagyd, hogy rokonaitok és barátaitok veletek ünnepelhessenek és bízd magad profi kollégáinkra, akik biztonságban, időben és kényelmesen szállítanak titeket és vendégeiteket a lagzi és a szertartás helyszíneire.

 

7 Autós bakik

Ha magán autóval mentek, elkerülhetetlen, hogy becsússzon valami baki. A készülődés nagy izgalmában könnyű elfelejteni, hogy tankolni kéne, lemosatni az autót, kitakarítani az utasteret és mondjuk ellenőrizni az autó műszaki állapotát. Nincs cikibb, mint egy lerobbant autó mellett stoppoló menyasszony, így rémképeket elkerülve bízd magad felkészült kollégáinkra, akik az alkalomhoz és az úthoz megfelelően készülnek fel szállításodra.

hummer-limuzin-szembolMondjatok boldogító igent a limuzinozásra és szerezzetek felejthetetlen élményt velünk a Nagy Napon!

Minden részletet megtudhatsz a Limuzin bérlés esküvőre aloldalon!

Érdeklődhetsz elérhetőségeinken:

Telefonszám: +36 20 319 3138

E-mail: info@limocenter.hu

Facebook: @Limuzinberles

Instagram: @limocenterbudapest

Read More
ford-limuzin

5 dolog, ami tuti megtörténik egy jó lánybúcsún!

Vannak dolgok, amik elkerülhetetlenek életünk legvadabb éjszakáján, amikor bárátnőinkkel utoljára masírozunk a pesti éjszakában hajadonként. A lánybúcsús csapat a legtutibb célpont a vadászoknak, a fergeteges szórakozásra vágyóknak és a nagylelkű adományozóknak is, akik lealkudják a 200 forintos brownie árát is. De mi kell a tökéletes lánybúcsúhoz? Jöjjön öt dolog, ami tuti ott lesz az Instagram hashtagjeid közt, ha jó volt a buli.

 

#MySquad

Kezdjük a legfontosabbal, ami a tökéletes barátnői társaság és nyilván elengedhetetlen egy lánybúcsúhoz. Az örök klikk, melyet színes, különböző és mégis elválaszthatatlan egyéniségek alkotnak tuti veled lesz aznap éjjel. Szedd hát össze azokat a csajokat, akikkel szívesen osztoznál egy feledhetetlen parti élményén!

https://gph.is/2cjCFbG

limocenter-limuzin-szembol-3#FancyCocktails

Alapozzatok színes shotokkal, aztán jöhet az itallapról sorban minden, ami jól néz ki. Ne hagyjátok ki a klasszik csajos italokat, melyek a tengerentúl varázslatos hangulatát csalják majd ide nektek. Hunyjátok be a szemeteket és ébredjetek kedvenc italotokkal a kezetekben Florida homokos tengerpartján és maxoljátok ki a partiélményt.

https://gph.is/1sRIEb6

Utazzatok együtt mindannyian! Bérelj limuzint a lánybúcsúdra!

#EzMegKi

A buli biztosan fergeteges volt, ha felejthetetlennek gondoljátok, mégis hiányoznak képkockák. Várjunk csak, nem is hiányoznak, hiszen ott vannak a telefonjaitokon, csak éppen a képeken olyan emberek szerepelnek, akiket életetekben nem láttatok még, mégis örökbarát pózban selfieztek velük. Legyetek nyitottak a kalandos új barátságokra és élvezzétek, hogy körülöttetek forog a világ az utcán, a bárokban, a klubokban és voltaképp mindenhol.

https://gph.is/1eenFHO

szelfizes-lanybucsun

#HotGirls

Bizony, ti vagytok a legforróbb pite a városban, amit mindenki lát, azok is, akik valami jó prédára várnak a bárpultnál. A barátnőid közt két típus lesz: a ‘ma aztán fütyülök a pasikra’ majd elcsábuló, valamint a ‘ma jól bepasizok’ és hoppon maradt. Vigyázzatok egymásra, ne engedjétek, hogy egy nőcsábász karmai közé kerüljön valaki, netán olyannal menjen haza, aki csak koktél mámorban tetszik neki és azt se hagyjátok, hogy hülyét csináljon magából az, aki már nagyon el akar kelni.

Rejtély, hogy kit és hogyan fog elnyelni az éjszaka, de az biztos, hogy ha giga-mega jó a lánybúcsúd, a végére minimum egy barátnő lemorzsolódik a társaságról, hogy egy kicsit még jobban szórakozzon.

https://gph.is/2MujryD

#LuxusLimuzin

Megvan a jelenet, amikor egy lány pezsgőspohárral a kezében ordítja a világ tudtára adva egy limuzin tetőablakából, hogy: “Férjhez megyek!”? Nos, az a boldog menyasszony  te leszel, ha a Limocentert választod. Megérdemled a luxus élményt, ezért élvezd, ahogy sztárok módjára utazhatsz végig a városon legjobb barátnőiddel, kedvenc zenédet hallgatva, mennyei pezsgővel koccintva és esetleg egy őrjítően szexi chippendale-el táncolva. Érkezzetek meg a partira úgy, mint a legnagyobb sztárok, mert ennek az estének a forgatókönyvírói valamint a főszereplői is ti vagytok és az életetek velünk igenis lehet Hollywood!

Olvass bővebben arról, hogy még milyen sok alkalomra igénybe veheted limuzinjainkat! Limuzin bérlés részletei!

https://gph.is/2Co4kpm

limuzin-flotta

Huppanjatok be hozzánk, helyezzétek magatokat kényelembe és élvezzétek, ahogy egy új világba repítünk titeket négy keréken!

Keressétek kollégáinkat személyre szabott ajánlatunkért az info@limocenter.hu címen vagy érdeklődjetek telefonon a +36 20 319 3138-as telefonszámon. Amit pedig semmiképp ne felejtsetek el, az becsekkolni hozzánk a Facebookon, tageljetek be minket Instagramon és a tökéletes hashtag tárból ki ne maradjon a # LimoCenter .

Read More
lincoln-twon

Olcsóbb hétköznapok

5000 Ft kedvezmény

A Lincoln Town Car Stretch Limo 2 órás bérleti díja: hétfő 0 órától csütörtök 24 óráig csak 35.000 Ft

Vasárnap 8:00-tól Csütörtök 24:00-ig a Hummer Limo teljes bérleti díjából 10.000 Ft kedvezményt adunk minden kedves megrendelőnknek!

Read More
lincoln-twon

Esküvői akció!

10% kedvezmény

Azon kedves vendégeink, akik nálunk foglalják le Lincoln Town Car Stretch Limuzinunkat esküvőre, virágdíszítést kapnak ajándékba! Részletekről érdeklődni lehet telefonos elérhetőségeinken.Esküvőre 3 órán túli megrendelés esetén további 10% kedvezményt biztosítunk a Limuzinok óradíjából.

Read More