Legyen a csajos este fénypontja a limuzinozás! Tündököljetek az éjszakában igazi csillagként és hagyjátok, hogy az este rólatok szóljon, ahogy végig gurultok a városon luxusjárművünkkel.

 

Élvezd barátnőiddel kifejezetten hölgyeknek összeállított Girls’ Night Out csomagunkat, melyet igazi díváknak terveztünk, hogy estéjüket feledhetetlenné és varázslatossá tegyük!

 

Mi tartozik a Girls’ Night Out csomagba?

Egy órás limuzinozás Lincoln járművünkkel, melyet elegáns és hivatásos sofőrünk vezet. Mivel egy csajos este elengedhetetlen része pár mennyei koktél, a hölgyeket 2 üveg vodkával és üdítőkkel ajándékozzuk meg, hogy megalapozzák az estét míg velünk utaznak kedvenc klubjukba.Igazi csajos este limuzinnal

További meglepetésként számos szórakozóhely közül választhat a társaság, amelyekre díjtalan belépést biztosítunk, ilyenek például a Yellow, Doboz, 4bro, Pivo&Bar, Liget, Morrisons’ 2, Ötkert, BOB, Instant, Peaches & Cream, Tesla vagy a Lock is. Az emlékek megőrzéséhez grátiszként profi partifotóst biztosítunk az utazás idejére.

Budapest területén belül díjmentes a kiállás, vidéki megrendelés esetén pedig az oda-vissza útra kilométer díjat számítunk fel. Az óra sofőrünk érkezésétől startol, amennyiben az utasok később ülnek be a járműbe, úgy kevesebb idejük marad velünk limuzinozni. Az útvonal adott esetben közösen is megtervezhető sofőrünkkel. Amennyiben a limuzin nem foglalt, meghosszabbítható az utazási idő helyszíni egyeztetést követően.


Milyen extra szolgáltatások vannak?

Igény esetén extra szolgáltatásokkal is bővíthető a Girls’ Night Out csomag, például dekoráció vagy esetleg egy profi chippendale show igénybevételével.

Hogyan működik a limuzinbérlés?

Weboldalunkon keresztül könnyedén foglalhat limuzint a Girls’ Night Out csomagot választva. Kattintson a Rendelés menüpontra és pár lépéssel kész is a bérlés. Egyéni kéréseivel és extra kívánságaival forduljon kollégáinkhoz telefonon vagy e-mailben, hogy személyre szabott ajánlatot kaphasson.

Milyen limuzinnal utazhat a Girls’ Night Out csapat?

Ha a Girls’ NIght Out csomagot választja, akkor egy Lincoln Town Car Stretch Limoval utazhat, mely összesen 8 személy szállítására alkalmas. Hófehér luxus limuzinunk nagy teljesítményű (4000W) Hi-Fi berendezéssel felszerelt, DVD és MP3 lejátszó van benne valamint csatlakoztatható audiórendszeréhez iPod is. Belül kényelmes fekete bőrülések várják az utasokat, melyeket hangulatvilágításunk dob fel. A tetőablakon át lehetőség nyílik arra is, hogy a város éjszakai fényeiben gyönyörködjenek vendégeink utazás közben.

Lincoln limuzin a Limocentertől

Mennyibe kerül a Girls’ Night Out csomag?

A csomag ára 50 000 Ft az alapszolgáltatásokkal, mely 8 fő esetén 6 250 Ft-ot jelent fejenként.

Mennyi időn belül mondható le?

Amennyiben le szeretné mondani a szolgáltatást és azt több mint 72 órával a foglalt időpont előtt megteszi, úgy a teljes díj 50%-át számoljuk fel, míg 72 órán belül a teljes összeget.

Milyen szabályok vannak a limuzin használata során?

Járműveinkben tilos a dohányzás és a limuzinban keletkezett károkért a károkozót terheli a felelősség. Sofőreink az erősen ittas állapotban érkező vagy utazó vendégeinket jogosultak felszólítani a jármű elhagyására.

8 személyes limuzin belsejeHol tudom megnézni a további limuzinokat és szolgáltatásokat?

Oldalunkon a Limuzin Flotta menüpont alatt megtekinthetőek járműveink, melyekre 100% fotógaranciát vállalunk. A Szolgáltatások menüre kattintva pedig megtekintheti további ajánlatainkat.

Kövess minket!

Keress meg bennünket a Facebookon és az Instagramon is. Ne felejts el betagelni a storydban és fotóidon, valamint használd te is a #LimoCenter hashtaget.

Elérhetőségek

Telefonszám: +36 20 319 3138

E-mail: info@limocenter.hu

Facebook: @Limuzinberles

Instagram: @limocenterbudapest