Ha már Nagy Nap, legyen az ifjú pár esküvői autója is jó nagy! Mindenki megérdemli a kényelmet és a luxust élete legszebb és legboldogabb napján. Utazz a szertartási és a lakodalmi helyszín közt limuzinnal és élvezd a luxust négy keréken, miután kimondtad a boldogító igent.

 

Szolgáltatásainkkal mindenkiből lehet luxus pár néhány órára és érkezhet álomszép limuzinnal esküvőjére a menyasszony és a vőlegény, ha filmbe illő belépőre vágynak menyegzőjükön.

Miből áll egy esküvői limuzinozás?

A Limocenternél az esküvői sofőrszolgálat hagyományos kulturális értékeit őrizzük, éppen ezért elegáns, öltönyös sofőrjeink segítik be és ki a járműből az ifjú párt és vendégeiket az elegancia és a luxus jegyében. A limuzinos nászmenet tagjait ajándék pezsgővel várjuk, mellyel a limuzinban koccinthatnak a friss házasokra. Budapest területén belül díjmentes kiállást biztosítunk, míg vidéki megrendelés esetén az oda-vissza útra kilométer díjat számítunk fel. Óradíjaink sofőrünk érkezésétől számítanak.

Hummer limuzinunk

Az útvonalat akár közösen is megtervezhetik sofőrünkkel és adott esetben lehetőség van állomások beiktatására is és a létszám határig további utasok csatlakozására. Amennyiben a limuzin nem foglalt, meghosszabbítható az utazási idő helyszíni egyeztetést követően.

 

Milyen extra szolgáltatások vannak?

Ha nem volna elég ragyogó luxus limuzinunk, választhatsz extra szolgáltatásaink közül is…

  • esküvői virág díszítés
  • lufidekorációnkat
  • neveitekkel egyéni vagy klasszikus friss házas (pl.: Just Married) felirat a választott limuzinra
  • egyedi rendszámtábla

Hogyan működik az esküvői limuzinbérlés?

Béreljen limuzint esküvőre kedvező feltételekkel

Weboldalunkon felhasználóbarát foglalási rendszerünk segítségedre lesz.

  1. Kattints a Rendelés menüpontra
  2. Add meg személyes adataidat
  3. Válaszd ki a kívánt időpontot pár egyszerű lépésben.

Egyéni kérések és kívánságok esetén bizalommal fordulj kollégáinkhoz telefonon vagy e-mailben és ők elkészítik személyre szabott ajánlatod. Esküvői limuzin bérlésnél tanácsos két hónappal előre lefoglalni a kívánt járművet, hogy biztosan rendelkezésére álljon csapatunk a Nagy Napon.

Telefonszám: +36 20 319 3138 és E-mail: info@limocenter.hu

Milyen limuzinok közül lehet választani?

Egy esküvői limuzin bérléshez megfelelő kínálatot kell nyújtani. Flottánk 4 limuzinból áll, melyek típustól és kategóriától függően 8-19 személy szállítására alkalmasak. A járműveket olyan extrákkal szereltük fel, mint például a minőségi audió rendszer, a bárpult, a hangulatvilágítás, a Wi-Fi vagy a VIP sarok. Limuzinjaink mindegyike légkondicionált, bőrüléses és ablakai sötétítettek. Minden járművünk rendelkezik a szükséges engedélyekkel, ahogy hivatásos sofőrjeink is. Teljes flottánk állandó karbantartásáról is gondoskodunk utasaink kényelmének és biztonságának érdekében.

Nálunk lehetőség van Hummer limuzin bérlést igénybe venni esküvőre is! A részletekről a Hummer limuzin bérlés aloldalon tájékozódhatsz!

Limuzin flottánk a Limocenternél

Hol tudom megnézni a limuzinokat?

Kattintson weboldalunkon a Limuzin Flotta menüpontra, ahol megtekintheti limuzinjainkat, melyekre 100% fotógaranciát vállalunk.

Limuzin bérlés esküvőre – Árak

Árlistánkat úgy alakítottuk ki, hogy azok az ár és a kapott érték arányában kedvezőek legyenek a párok számára. Azt tanácsoljuk a jegyes pároknak, hogy minden esetben keressék kollégáinkat egyéni ajánlatért, hogy pontos tájékoztatást kaphassanak lehetőségeikről és a legjobbat kaphassák a legjobb áron.

Limuzin bérlés árak aloldalon részletesen tájékozódhatsz!

Mennyi időn belül mondható le?

Amennyiben le szeretné mondani a szolgáltatást és azt több mint 72 órával a foglalt időpont előtt megteszi, úgy a teljes díj 50%-át számoljuk fel, míg 72 órán belül a teljes összeget.

Esküvői limuzinbérlés szabályai

A dohányzás tilos limuzinjainkban és az utazás során okozott károkért minden esetben a károkozót terheli a felelősség. Sofőrjeink jogosultak az erősen ittas állapotban utazókat a jármű elhagyására felszólítani.

Kövess minket!
Ha megosztod életed nagy napjának emlékeit, ne felejts el minket is betagelni a Facebookon és az Instagramon is, utóbbin kérjük használd a #LimoCenter hashtaget.

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 319 3138

E-mail: info@limocenter.hu

Facebook: @Limuzinberles

Instagram: @limocenterbudapest

Rendelj azonnal! Segítünk!

//
//
Hova menjen a limuzin? / Where should we wait for you?
Hova érkezzen a limuzin? / Where should we take you?
*A megrendelt szolgáltatás lemondása esetén az alábbi díjak fizetendők: bérlés időpontja előtt 72 órán belül a bérleti díj 100%-a fizetendő. A Limuzinokban a dohányzás tilos! A sofőr jogosult az erősen ittas állapotban lévő utasok kiszállítására, és az utazás azonnali megszakítására! A Limuzinokban keletkezett károkért minden esetben a károkozó a felelős!