Limuzinban utazni nem csak egy nagyobb baráti társaságnak lehet. Egy limuzin bérlés évfordulóra vagy bármely emlékezetes időpont megünneplésére felejthetetlen és varázslatos élményt nyújthat egy pár számára is.

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azt egy évfordulóját ünneplő pár is éppen ugyanúgy élvezhesse, mint egy társaság. Dőljön hátra kényelmesen, koccintson párjával és idézzék fel egy romantikus limuzinozás közben az első nagy találkozás vagy az első lopott csók varázsát!

Limuzin bérlés évfordulóra, romantikus estékre az Önök igényeire szabva!

Miből áll egy évfordulós limuzinozás?

A Limocenter-nél nagy gonddal őrizzük a sofőrszolgálat hagyományos kulturális értékeit, így elegáns, öltönyös sofőrjeink fogadják és szállítják az ünneplő párokat. Természetesen évfordulós utasainkat is ajándék pezsgővel várjuk, mellyel koccinthatnak, még élvezetesebbé téve az ünneplést. Budapest területén belül díjmentes kiállást biztosítunk. Vidéki megrendelés esetén az oda-vissza útra kilométer díjat számítunk fel. Óradíjaink sofőrünk érkezésétől számítanak. Az útvonalat igény szerint közösen is megtervezhetik kollégánkkal. Sőt, ha meg akarja lepni kedvesét, akár beiktathatunk egy állomást, ahol Önt vesszük fel, majd egy következőn pedig párját.

Amennyiben úgy érzik, még szívesen folytatnák kellemes útjukat velünk és a limuzin nem foglalt Önök után, úgy az utazás helyszíni egyeztetést követően meghosszabbítható.

Limuzinjaink különleges alkalmakra

Milyen extra szolgáltatások vannak?

Álomszép luxus limuzinjaink biztosításával még nem ér véget az általunk kínált lehetőségek tárháza. Választhat virág díszítést és ajándék csokrot is vagy akár lufidekorációt, esetleg egyéni rendszámtáblát is szerelme és az Ön nevével feliratozva.

 Milyen limuzinok közül lehet választani?

4 meseszép limuzinból áll flottánk, melyek befogadóképessége típustól és kategóriától függ. A Limocenter egyszerre maximum 8-19 személy szállítását vállalja. A járművek olyan extrákkal felszereltek, mint például a minőségi audió rendszer, a bárpult, a hangulatvilágítás, a Wi-Fi vagy a VIP sarok. Limuzinjaink kivétel nélkül légkondicionáltak, bőrülésesek és ablakaik sötétítettek. Természetesen minden limuzin rendelkezik a szükséges engedélyekkel, ahogy hivatásos sofőrjeink is. Teljes flottánk állandó karbantartásáról személyesen gondoskodunk utasaink kényelmének és biztonságának érdekében.

Hol tudom megnézni a limuzinokat?

Weboldalunkon a Limuzin flotta menüpontra kattintva tekintheti meg járműveinket, melyekre 100% fotógaranciát vállalunk.

Népszerű Ford klasszikus limuzinunk közelről

Mennyibe kerül a limuzin bérlés évfordulóra?

Árlistánkat úgy alakítottuk ki, hogy az ár és a cserébe kapott érték vendégeink számára kedvező arányában legyen. Azt tanácsoljuk az évfordulójukat ünneplő szerelmeseknek, hogy minden esetben keressék kollégáinkat egyéni ajánlatért. Kérjék extra szolgáltatásainkat és vegyék igénybe a legkedvezőbb csomagot a legjobb áron.

 Limuzin bérlés árak aloldalon részletesen tájékozódhatsz!

Mennyi időn belül mondható le?

Amennyiben le szeretné mondani a szolgáltatást és azt több mint 72 órával a foglalt időpont előtt megteszi, úgy a teljes díj 50%-át számoljuk fel, míg 72 órán belül a teljes összeget. 

Milyen szabályok vannak a limuzin használata során?

A dohányzás tilos járműveinkben, továbbá az utazás során okozott károkért minden esetben a károkozó a felelős. Sofőreink jogosultak az erősen ittas állapotban utazókat a jármű elhagyására felszólítani, s akár utazásukat haladéktalanul félbeszakítani.

 

Kövessen minket!

Ha megosztja párjával nálunk töltött perceit, kérjük ne felejtsen el minket is betagelni a Facebookon és az Instagramon is. Utóbbin kérjük használja a #LimoCenter hashtaget is.

 

Elérhetőségeink

Telefonszám: +36 20 319 3138

E-mail: info@limocenter.hu

Facebook: @Limuzinberles

Instagram: @limoc

Rendelj azonnal! Segítünk!

1041 Budapest, Agoston utca 5.
Például: Esküvő, legény- és leánybúcsú, születésnap, vagy bármilyen más esemény
Hova menjen a limuzin? / Where should we wait for you?
Hova érkezzen a limuzin? / Where should we take you?
*A megrendelt szolgáltatás lemondása esetén az alábbi díjak fizetendők: bérlés időpontja előtt 72 órán belül a bérleti díj 100%-a fizetendő. A Limuzinokban a dohányzás tilos! A sofőr jogosult az erősen ittas állapotban lévő utasok kiszállítására, és az utazás azonnali megszakítására! A Limuzinokban keletkezett károkért minden esetben a károkozó a felelős!