Egy igazi lánybúcsú limuzinozással kezdődik! Nem elég megtalálni a tökéletes parti helyszínt a legjobb társasággal, el is kell oda valahogy jutni és ha már életünk egyik legnagyobb bulijára készülünk, érdemes megadni a módját az utazásnak is.

Bújj egy éjszakára legjobb barátnőiddel a sztárok bőrébe és érezd magad egy pár órára a város legelőkelőbb luxus dívájának. Élvezd minőségi lánybúcsús szolgáltatásunkat, melyet az exkluzivitás jegyében alakítottunk ki vendégeink számára elérhető áron.

Limuzin bérlés lánybúcsúra a Te igényeidre szabva!

 

Miből áll egy lánybúcsús limuzinozás?

A sofőrszolgálat hagyományos kulturális értékeit őrizve elegáns, öltönyös sofőrjeink segítik be és

ki a járműből utasainkat az elegancia és a luxus jegyében. Lánybúcsús csapatainkat ajándék pezsgővel várjuk, mellyel a limuzinban koccinthatnak. Budapest területén belül díjmentes kiállást biztosítunk, míg vidéki megrendelés esetén az oda-vissza útra kilométer díjat számítunk. Óradíjaink sofőrünk érkezésétől számítanak, amennyiben az utasok később ülnek be a járműbe, úgy kevesebb idejük marad velünk autózni.

feher-ford-limuzin

Az útvonalat akár közösen is megtervezhetik sofőrünkkel és adott esetben lehetőség van állomások beiktatására is és a létszám határig további utasok csatlakozására. Amennyiben a limuzin nem foglalt, meghosszabbítható az utazási idő helyszíni egyeztetést követően.


Milyen extra szolgáltatásaink vannak?

A bérelt limuzinnal utazók díjtalanul, egyszeri, időkorlát nélküli belépésre jogosultak partner klubjainkba, ahol welcome shottal várják őket. Igény esetén extra szolgáltatásokkal is bővíthető a lánybúcsú csomag, például dekoráció rendelésével. Ha pedig maximális élményre vágynál a bride squad, akkor egy chippendale társaságában is utazhatsz extra szolgáltatásaink igénybevételével.

Hogyan működik a limuzinbérlés?

Használd a weboldalunkon található felhasználóbarát foglalási rendszerünket!

 1. Kattints a Rendelés menüpontra
 2. Add meg személyes adataidat
 3. Válaszd ki a kívánt időpontot pár egyszerű lépésben.

Egyéni kérések vagy extra kívánságok esetén fordulj bizalommal kollégáinkhoz telefonon vagy e-mailben, hogy személyre szabott ajánlatot kaphass!

Telefonszám: +36 20 319 3138 és E-mail: info@limocenter.hu

Milyen limuzinok közül lehet választani?

Flottánk 4 különböző kategóriájú limuzinból áll, melyek típustól függően 8-19 személy szállítására alkalmasak és olyan extrákkal felszereltek, mint például…

limuzin-flotta2

 • kifogástalan audió rendszer
 • bárpult
 • hangulatvilágítás
 • Wi-Fi
 • VIP sarok
 • légkondicionált limuzinok
 • bőrülések
 • sötétített ablakok

Minden járművünk rendelkezik a szükséges engedélyekkel, ahogy hivatásos sofőrjeink is. A flotta állandó karbantartásáról is gondoskodunk utasaink kényelmének és biztonságának érdekében.

Hol tudom megnézni a limuzinokat?

Oldalunkon a Limuzin Flotta menüpont alatt megtekinthetőek járműveink, melyekre 100% fotógaranciát vállalunk.

Mennyibe kerül a limuzinozás?

Lista árainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok az ár és a kapott érték arányában kedvezőek legyenek a velünk utazók számára. Lánybúcsús limuzin bérlés esetén azt tanácsoljuk, hogy minden esetben vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal, hogy pontos tájékoztatást és egyénre szabott árajánlatot kaphass!

Limuzin bérlés árak aloldalon részletesen tájékozódhatsz!

Mennyi időn belül mondható le?

Amennyiben le szeretnéd mondani a szolgáltatást és azt több mint 72 órával a foglalt időpont előtt megteszed, úgy a teljes díj 50%-át számoljuk fel, míg 72 órán belül a teljes összeget.

lincoln-limuzin-feher-3

Milyen szabályok vannak a limuzin használata során?

Járműveinkben tilos a dohányzás és a limuzinban keletkezett károkért a károkozót terheli a felelősség. Sofőreink az erősen ittas állapotban érkező vagy utazó vendégeinket jogosultak felszólítani a jármű elhagyására.

Ha a lánybúcsúra bérelt limuzinnal elégedett voltál, akkor bérelj az esküvődre is limuzint tőlünk! A Limuzin bérlés esküvőre aloldalon részletesen írunk arról is!

Kövess minket!
Megtalálsz minket a Facebookon és már az Instagramon is. Ne felejts el betagelni minket storydban és fotóidon, valamint használd te is a #LimoCenter hashtaget.

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 319 3138

E-mail: info@limocenter.hu

Facebook: @Limuzinberles

Instagram: @limocenterbudapest