Limuzinos Születésnap

 

Mindegy, hogy kerek vagy sem, igazán élvezetes egy születésnap akkor lesz, ha négy keréken ünnepeljük limuzinnal. Adja meg a módját barátaival és ünnepeljen a luxus és a minőségi szórakozás jegyében.

 

Szolgáltatásainkkal mindenki lehet egy ünnepelt sztár egy kis időre és szórakozhat egy pár órát születésnapja alkalmából, egy élményekkel teli limuzinozás keretében barátaival.

Születésnapi limuzin bérlés az Ön igényeire szabva!

Miből áll egy születésnapi limuzinozás?

A Limocenternél a születésnapi limuzinozás a sofőrszolgálat hagyományos kulturális értékeit őrzi, éppen ezért elegáns, öltönyös sofőrjeink fogadják és szállítják az ünneplő társaságot az elegancia és a luxus varázslatával. A vendégeket ajándék pezsgővel várjuk, mellyel a limuzinban koccinthatnak az ünnepeltre. Budapest területén belül díjmentes kiállást biztosítunk, míg vidéki megrendelés esetén az oda-vissza útra kilométer díjat számítunk fel. Óradíjaink sofőrünk érkezésétől számítanak.Szülinapozás limuzinnal

Az útvonalat akár közösen is megtervezhetik kollégánkkal, ha adott esetben több felvételi pontot vagy állomást is be kívánnak iktatni, így a vendéglétszám az előírt határig növelhető további utasok csatlakozásával.

Amennyiben igazán jól szórakoznak az utazás során és a limuzin nem foglalt Önök után, az utazás helyszíni egyeztetést követően meghosszabbítható.

 

Milyen kortól vehető igénybe a szolgáltatás?

A Limocenternél nincsen korhatár! Mindenkinek ajánljuk születésnapi limuzin bérlés szolgáltatásunkat, aki feledhetetlenné kívánja tenni az ünneplést. A limuzin bérelhető gyermekek születésnapjára is, ilyenkor természetesen az ajándék pezsgőt alkoholmentesre cseréljük, hogy a kicsik is épp olyan jól szórakozhassanak koccintás közben, mint a nagyok. Felhívnánk figyelmüket, hogy gyermekek és felnőttek számára a limuzin befogadó képessége eltérő, az egyes járművek kapacitásáról így érdemes érdeklődni kollégáinknál vagy utána olvasni weboldalunkon. A gyermekekkel azt tanácsoljuk, hogy minden esetben utazzon egy felnőtt is.

 

Milyen extra limuzinos szolgáltatások vannak?

Álomszép luxus limuzinjaink biztosításával még nem ér véget az általunk kínált lehetőségek tárháza. Választhat virág díszítést vagy lufidekorációt, esetleg egyéni feliratot és rendszámtáblát is az ünnepelt.

Hogyan működik a limuzinbérlés?

Weboldalunkon felhasználóbarát foglalási rendszerünkön van lehetőség a limuzinbérlésre.

  1. Kattints a Rendelés menüpontra
  2. Add meg személyes adataidat
  3. Válaszd ki a kívánt időpontot pár egyszerű lépésben.

Egyéni kérésekkel és kívánságokkal pedig bizalommal fordulhat kollégáinkhoz telefonon vagy e-mailben és ők elkészítik személyre szabott árajánlatát. Születésnapi limuzinbérlésnél tanácsolt mindig időben lefoglalni a kívánt járművet, hogy biztosan rendelkezésére álljon csapatunk.

Telefonszám: +36 20 319 3138 és E-mail: info@limocenter.hu

Milyen limuzinok közül lehet választani?

Flottánk 4 járműből áll, melyek típustól és kategóriától függően 8 főtől egészen 19 szemLimuzinok autóparkunkbanély szállítására alkalmasak. A limuzinok olyan extrákkal felszereltek, mint például a minőségi audió rendszer, a bárpult, a hangulatvilágítás, a Wi-Fi vagy a VIP sarok. Limuzinjaink mindegyike légkondicionált, bőrüléses és ablakai sötétítettek. Természetesen minden járművünk rendelkezik a szükséges engedélyekkel, ahogy hivatásos sofőrjeink is. Teljes flottánk állandó karbantartásáról is gondoskodunk utasaink kényelmének és biztonságának érdekében.

Hol tudom megnézni a limuzinokat?

Kattintson weboldalunkon a Limuzin Flotta menüpontra, ahol 100% fotógaranciával tekintheti meg limuzinjainkat.

Mennyibe kerül a limuzinozás?

Árlistánkat kialakításakor ügyeltünk, hogy az ár és a cserébe kapott érték vendégeink számára kedvező arányában legyen. Azt tanácsoljuk a születésnapjukat ünneplőknek, hogy minden esetben keressék kollégáinkat egyéni ajánlatért, hogy pontos tájékoztatást kaphassanak az extra szolgáltatásokról és a legjobbat kaphassák a legjobb áron.

Limuzin bérlés árak aloldalon részletesen tájékozódhat!

Mennyi időn belül mondható le?

Amennyiben le szeretné mondani a szolgáltatást és azt több mint 72 órával a foglalt időpont előtt megteszi, úgy a teljes díj 50%-át számoljuk fel, míg 72 órán belül a teljes összeget.

Milyen szabályok vannak a limuzin használata során?

A dohányzás tilos járműveinkben és az utazás során okozott károkért minden esetben a károkozó a felelős. Sofőreink jogosultak az erősen ittas állapotban utazókat a jármű elhagyására felszólítani.

 

Kövessen minket!

Ha megosztja születésnapjának emlékeit, ne felejtsen el minket is betagelni a Facebookon és az Instagramon is, utóbbin kérjük használja a #LimoCenter hashtaget.

 

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 319 3138

E-mail: info@limocenter.hu

Facebook: @Limuzinberles

Instagram: @limocenterbudapest

Rendelj azonnal! Segítünk!

1041 Budapest, Agoston utca 5.
Például: Esküvő, legény- és leánybúcsú, születésnap, vagy bármilyen más esemény
Hova menjen a limuzin? / Where should we wait for you?
Hova érkezzen a limuzin? / Where should we take you?
*A megrendelt szolgáltatás lemondása esetén az alábbi díjak fizetendők: bérlés időpontja előtt 72 órán belül a bérleti díj 100%-a fizetendő. A Limuzinokban a dohányzás tilos! A sofőr jogosult az erősen ittas állapotban lévő utasok kiszállítására, és az utazás azonnali megszakítására! A Limuzinokban keletkezett károkért minden esetben a károkozó a felelős!