Indultok a buliba a haverokkal, de megint jön a szokásos vita azon, hogy hogy jussatok el a helyszínre? Ha vezettek, valaki nem iszik, ha tömegközlekedve érkeztek, az meg mindig olyan macerás, és valahogy nem adja meg azt az élményt, amivel tökéletes tudna lenni az este…nekünk van megoldásunk a problémára!

 

Szolgáltatásainkkal mindenki lehet egy ünnepelt sztár egy kis időre és szórakozhat egy pár órát barátaival, luxus körülmények között érezheti magát, hazavezetni nem kell és közben az sem árt meg senkinek, ha az úton legurítotok egy pohár pezsgőt!

Limocenter limuzin flottája

Miből áll egy parti limuzinozás?

A Limocenternél a parti limuzinozás a sofőrszolgálat hagyományos kulturális értékeit őrzi, éppen ezért elegáns, öltönyös sofőrjeink fogadják és szállítják az ünneplő társaságot az elegancia és a luxus varázslatával. A vendégeket ajándék pezsgővel várjuk 10 fő alatt, 10 fő felett pedig kettővel!

Budapest területén belül díjmentes kiállást biztosítunk, míg vidéki megrendelés esetén az oda-vissza útra kilométer díjat számítunk fel. Óradíjaink sofőrünk érkezésétől számítanak. Az útvonalat akár közösen is megtervezhetik kollégánkkal, ha adott esetben több felvételi pontot vagy állomást is be kívánnak iktatni, így a vendéglétszám az előírt határig növelhető további utasok csatlakozásával.

Amennyiben igazán jól szórakoznak az utazás során és a limuzin nem foglalt Önök után, az utazás helyszíni egyeztetést követően meghosszabbítható.

 

Milyen kortól vehető igénybe a szolgáltatás?

A Limocenternél nincsen korhatár! Mindenkinek ajánljuk a limuzin bérlést, bármilyen esti parti mellé. Felhívnánk figyelmüket, hogy gyermekek és felnőttek számára a limuzin befogadó képessége eltérő, az egyes járművek kapacitásáról így érdemes érdeklődni kollégáinknál vagy utána olvasni weboldalunkon. A gyermekekkel azt tanácsoljuk, hogy minden esetben utazzon egy felnőtt is. Természetesen amennyiben gyerekek is érkeznek az útra, alkohol mentes pezsgőt is biztosítunk, hogy épp oly jól tudják érezni magukat, mint a felnőttek.

 

Milyen extra szolgáltatások vannak?

Limuzinjaink biztosításával még nem ér véget az általunk kínált lehetőségek tárháza. Választhat…

  • virág díszítés
  • lufidekoráció
  • egyéni felirat
  • rendszámtábla

Minden baráti társaság számára biztosítjuk, hogy a partiba stílusosan érkezzenek meg!

Kezdje az ünneplést limuzinbanHogyan működik a limuzinbérlés?

Weboldalunkon felhasználóbarát foglalási rendszerünkön van lehetőség a limuzinbérlésre. A Rendelés menüpontra kattintva és megadva személyes adatait, valamint kiválasztva a kívánt időpontot pár lépésben meg is történik a foglalás. Egyéni kérésekkel és kívánságokkal pedig bizalommal fordulhat kollégáinkhoz telefonon vagy e-mailben és ők elkészítik személyre szabott árajánlatát. Parti limuzinbérlésnél tanácsolt mindig időben lefoglalni a kívánt járművet, hogy biztosan rendelkezésére álljon csapatunk.

 

Milyen limuzinok közül lehet választani?

Flottánk 4 járműből áll, melyek típustól és kategóriától függően 8 főtől egészen 19 személy szállítására alkalmasak. A limuzinok olyan extrákkal felszereltek, mint például a minőségi audió rendszer, a bárpult, a hangulatvilágítás, a Wi-Fi vagy a VIP sarok. Limuzinjaink mindegyike légkondicionált, bőrüléses és ablakai sötétítettek. Természetesen minden járművünk rendelkezik a szükséges engedélyekkel, ahogy hivatásos sofőrjeink is. Teljes flottánk állandó karbantartásáról is gondoskodunk utasaink kényelmének és biztonságának érdekében.

Hol tudom megnézni a limuzinokat?

Kattintson weboldalunkon a Limuzin flotta menüpontra, ahol 100% fotógaranciával tekintheti meg limuzinjainkat.

Limuzin flottánk első rangú

Mennyibe kerül a limuzinozás?

Árlistánkat kialakításakor ügyeltünk, hogy az ár és a cserébe kapott érték vendégeink számára kedvező arányában legyen. Azt tanácsoljuk a partizni indulóknak, akik szeretnék igénybe venni valamelyik szolgáltatásunkat, hogy minden esetben keressék kollégáinkat egyéni ajánlatért, hogy pontos tájékoztatást kaphassanak az extra szolgáltatásokról és a legjobbat kaphassák a legjobb áron.

Limuzin bérlés árak aloldalon részletesen tájékozódhat!

 

Mennyi időn belül mondható le?

Amennyiben le szeretné mondani a szolgáltatást és azt több mint 72 órával a foglalt időpont előtt megteszi, úgy a teljes díj 50%-át számoljuk fel, míg 72 órán belül a teljes összeget.

 

Milyen szabályok vannak a limuzin használata során?

A dohányzás tilos járműveinkben és az utazás során okozott károkért minden esetben a károkozó a felelős. Sofőreink jogosultak az erősen ittas állapotban utazókat a jármű elhagyására felszólítani.

 

További hasznos információk limuzin bérléssel kapcsolatban a Limocenter főoldalán!

Kövessen minket!

Ha megosztja az este emlékeit, ne felejtsen el minket is betagelni a Facebookon és az Instagramon is, utóbbin kérjük használja a #LimoCenter hashtaget.

 

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 319 3138

E-mail: info@limocenter.hu

Facebook: @Limuzinberles

Instagram: @limocenterbudapest