Kilépni egy limuzinból

Vannak átlagos és extra kikapcsolódások.
Átlagos az, amikor végig unjuk a hétköznapokat, majd hétvégén előkaparjuk a szekrény mélyéről „A Ruhát”, ami talán egy éve volt rajtunk, rájövünk, hogy kinőttük és maradunk a slampos hétköznapi szett mellett. Felszállunk a tömegközre, bulizunk a barátainkkal és hazaverekedjük magunkat.

Ha Téged is inkább az extra kikapcsolódás hoz lázba, akkor érdemes tovább olvasni!

Kezdjük elölről a hetet. 
Hétvégére csajos kiruccanást szerveztek és mivel semmi átlagosnak nem örülnétek, kutatjátok az extra lehetőségeket. Itt jön képbe a limuzinbérlés. Miért is ne állítanátok be Budapest legpopulárisabb szórakozóhelyeire együtt, egy tekintélyes járgánnyal, hiszen például a Yellow, Pivo&Bar, Ötkert, BOB, Peaches & Cream, Tesla vagy a Lock kiváló érkezést igényel. A Girls’ Night Out limuzin csomagban minden centit rátok szabtuk.

Foglalás után közösen megtervezhetitek az utat a sofőrrel, hiszen a bekészített vodka és üdítők együtthatóiban bizony hosszú csevejnek néztek elébe.

A Lincoln Town Car Stretch Limo, azaz hófehér luxuslimuzinunk a valódi első látásra szerelem, mely hangulatvilágítással, tetőablakkal és a legdögösebb ritmusokra készen várja a beszállást.

És elérkezett a várva várt este, előveszed a szekrényed mélyéről „A Ruhát”, ami talán egy éve volt rajtad, rájössz, hogy kinőtted, de ez az éj különleges, ezért már rég vettél másikat.

Beszálltok, és elindul a gépezet, amitől kezded átélni az extra kikapcsolódásod varázsát. Budapest legszebb részein gurultok végig, kihasználjátok a tetőablakot, fogy a vodka és profi fotós gondoskodik az emlékekről. Csillagként tündököltök az éjszakában, a díva-hatás már átjárt mindenkit és igazán megélitek a pillanatot.

Megérkeztek a kedvenc clubbotokhoz. Kiszálltok a limuzinból, tűsarok a betonra csap és bizsereg bennetek egy új érzés, ahogy minden szem rátok szegeződik. Elindultok és tudjátok, az este legjobb része talán véget ért, rajtatok áll hogyan folytatjátok.

Villám cikkünk folytatását megtaláljátok a Szolgáltatások – GIRLS’ NIGHT OUT LIMUZIN CSOMAG rovatban.

Tovább olvasom
limuzinok-szembol

Olcsó limuzin bérlés

Természetesen mindenkinek más számít olcsónak, ez egy nehezen meghatározható fogalom. Vannak, akik kifejezetten az olcsó limuzin bérlést keresik, sőt a legolcsóbbat. Ez egyrészt érthető, hiszen senki sem akar feleslegesen sokat fizetni. Másrészről viszont van egy elfogadható ár minden szolgáltatás esetében, ami alá több szempontból sem érdemes menni.

Mik a hátrányai az olcsó limuzin bérlésnek? Mi számít egyáltalán annak?

Túl olcsó limuzin bérlés – Létezhet ilyen?

Érdemes a reális árat megtalálni minden szolgáltatás esetében. Ne legyen túl olcsó, mert annak biztosan meg lesznek a hátrányai és ne legyen túl drága sem. A túl olcsó limó bérlés elég sok veszélyt tartogat. Ha röviden akarunk fogalmazni, akkor a limó bérlés élményét ronthatja el. Ha nem tudunk szívesen visszagondolni rá, akkor az egész felesleges volt és kidobott pénz lesz az egész.

Főleg akkor kell jól sikerülnie, ha ajándékba adtuk kedvesünknek! Ha le szeretnéd nyűgözni párodat, akkor nem is lehet elképzelni rosszabbat annál, ha negatív érzései maradnak utána.

hummer-limuzin-hosok-tere

Olcsó limuzin bérlés hátrányai

Ha kizárólag az olcsóságra törekszel, akkor érhetnek majd meglepetések a bérlés során. Érdemes ezeket mérlegelni mielőtt döntessz. A nagyon alacsony ár minden szolgáltatásnál vagy terméknél gyanús lehet! Így van ez a limuzin bérlés esetében is!

Mik lehetnek ezek a hátrányok?

1, Piszkos, igénytelen limót küldenek

Nincs annál rosszabb, amikor az autó kívül- belül piszkos, sáros. Az ülésen foltok is vannak és lábnyomok a padlón? Akkor úgy tűnik, hogy a limók takarítására nem energiát fordítottak.

2, Nincsenek azok az extrák, amiket megígértek

A króm felnik hiányát még el lehet viselni, de ha a fotókon bőrüléseket láttunk és mini bárt, akkor jogosan várjuk is el. Sajnos az is előfordulhat, hogy pont ezeken a részleteken spórol az adott cég.

3, Nincsenek ajándékok

Ma már minden limuzin bérbe adással foglalkozó cég kedveskedik ajándékokkal az ügyfeleinek. Az ajándék pezsgő, a szórakozóhely belépők a Limocenternél természetesek.

Vannak olyan cégek azonban, ahol ez kimaradhat, ha éppen a legolcsóbb szolgáltatást választod.

4, A sofőr durva, udvariatlan

Nagyon fontos részlet a sofőr stílusa. Már a bemutatkozásnál is sok minden kiderülhet, de ha menet közben udvariatlanul szól a párodhoz vagy a legapróbb kérést sem teljesíti, akkor az egész élményt elronthatja. Olyan ez, mint amikor egy boltban udvariatlan az eladó. Az egész vásárlásról, boltról alkotott véleményünket elronthatja.

hummer-limuzin-belso

Ilyen egy tiszta, igényes limuzin belső tere a Limocenternél.

5, Másik limuzin jön

Olyan is előfordul, hogy más limókat mutatnak meg a fotókon, mint amiket küldenek. Ez eléggé kínos élmény lehet, hiszen a fotók alapján már elképzelted, hogy milyen lesz. Főleg akkor rontja az egész élményt, hogyha rosszabb az, amit kapsz.

A Limocenter csapata fotógaranciát vállal arra, hogy azokat a limuzinokat küldi az ügyfélnek, amit megrendelt, ami a képen szerepelt.

 

Még a legolcsóbb szolgáltatás sem olyan olcsó, hogy ha kellemetlen és negatív érzések fűződnek hozzá, akkor ne sajnálnánk a kiadott pénzt rá. Ezért érdemes körültekintően választani.

A Limocenter csapata garantálja az igazán jó szórakozást és a pozitív élményeket megfizethető, reális áron. Minden limuzin bérlés esetében az ügyfél elégedettsége a legfontosabb számunkra! Még a Hummer limuzin bérlést is elérhető áron kínáljuk!

Tovább olvasom
Limuzin bérlés lánybúcsúra

A limuzin kölcsönzés 3 szabálya

A limuzin kölcsönzés egyre népszerűbb megfizethető ára és exkluzivitása miatt. Egy napra vagy néhány órára bárki sztár lehet! Bárki különlegessé varázsolhatja egy évforduló, egy ünnep vagy egy esemény hangulatát! Vannak szabályok, szempontok, amiket érdemes betartani a kölcsönzés során!

 

 1. Limuzin kölcsönzés szabálya – Kérj referenciákat!

Egy megbízható és tapasztalt cég weboldalán vannak korábbi limuzin bérlésekből fotók, videók, illetve pozitív visszajelzések. Ebből látszik az, hogy jól végezték a munkájukat és tényleg azt adták, amit megígértek.

Fontos, hogy tényleg az a limuzin jöjjön, amit kiválasztottál és tényleg olyan tiszta és jó állapotú legyen, mint a fotókon. Ezt csak úgy tudod előre bebiztosítani, ha olyan céget választassz, akiknek sok pozitív visszajelzése van.

A Limocenter rengeteg elégedett vásárlóval rendelkezik, pozitív visszajelzéseinket a főoldalon is megtekintheted. Számos esküvőhöz, városnézéshez, bulizáshoz vagy bármely más rendezvényhez biztosítottunk már limuzint.

 

 1. Limuzin kölcsönzés szabálya – Nézd meg a limuzin választékot!

A limuzin választék szintén fontos limuzin kölcsönzéskor. Ha csak 1-2 autóval rendelkeznek, akkor kevesebb az esélye, hogy olyan limót találsz, amire vágytál. A Limocenternél 4 igazi limuzin áll rendelkezésedre, továbbá egy eredeti Rolls Royce Silver Shadow és egy Mercedes S osztály is kölcsönözhető. Ennyi autóból sokkal nagyobb az esélye, hogy szabad lesz valamelyik, főleg akkor, ha időben lefoglalod. A limuzin flotta menüpont alatt megtekintheted az összes limónkat!

Mindegyik limó az elvárható luxus összes részletével rendelkezik. Króm felnik, bőr ülések, kiváló minőségű hangberendezés, hangulatvilágítás.

A limuzin választékban még egy valódi Humvee limuzin is megtalálható! Ha tetszenek a Hummer autók, akkor bérelj ki egy Hummer limuzint és élvezd a kényelmét! A Hummer limuzin bérlés cikkben részletesen írtunk róla!

hummer-lincoln-limuzinok

 1. Limuzin kölcsönzés szabálya – Nézd meg az extrákat!

Az extrák is emelik az alkalom fényét. Legyenek a limuzinok jól felszerelve kívül belül! A bőr ülések, a Hi-fi berendezés és az ajándék pezsgő nélkül már elképzelhetetlen egy limuzin. A VIP sarok, a tágas belső tér és a diszkó fények mind-mind szükségesek ahhoz, hogy még különlegesebb legyen az élmény. A bluetooth, a tetőablak, a bárpult valamely limóban elérhető és van, ahol nem.

Vannak külön kérhető extrák is. Ezek mindig előzetes egyeztetést igényelnek. Az egyedi rendszámtábla, a virágos díszítés, a matrica, a sztriptíz, a chippendale táncos mind-mind megoldható, ezért fordulj bizalommal a Limocenter csapatához!

A limuzin kölcsönzés életre szóló élmény lehet, ha a fenn említett tanácsokat megfogadod és a Limocenter csapatát választod! Leadhatod megrendelésedet a Limuzin rendelés menüpont alatt vagy az alábbi elérhetőségeken!

Email cím:

info@limocenter.hu

Telefonszám:
+3620 319 3138

Tovább olvasom
hummer-2

Hummer limuzin bérlés

Hogyan bérelhetek Hummer limuzint? Ha láttál már Hummer limuzint, akkor biztosan megfogalmazódik a kérdés a fejedben. Egy Hummer, vagy ahogy még sokan hívják, Humvee, az igazán drága autók megtestesítője. Olyan luxus, ami csak keveseknek adatik meg. Mostmár számodra is elérhető ez a luxus, még ha csak pár órára is!

A Limocenter csapata biztosítja számodra és hozzá minden extrát, amit csak szeretnél!

Hummer limuzin bérlés részletek

Koronázd meg méltóképpen az esküvődet, egy házassági évfordulót, egy különleges rendezvényt, a legénybúcsúdat, lánybúcsúdat vagy akár egy bulizós éjszakát! Számos okból bérelnek tőlünk Hummer limuzint, a végeredmény mindig ugyanaz… Egy felejthetetlen élmény!

Vedd fel a kapcsolatot velünk az elérhetőségek bármelyikén és foglald le a limót. Minden részletet megbeszélünk és minden elképzelést megpróbálunk kielégíteni. Számunkra nincsenek lehetetlenek!

hummer-limuzin-belso

A belseje…

Gyakran bérli ki baráti társaság, így a költségek megoszlanak, együtt marad a csapat és az egész este alatt garantált a buli hangulat!

Hummer limó tulajdonságai

 • Típusa: Hummer H2 Limo
 • egymással szemben lévő valódi bőr ülések
 • 16 felnőtt vagy 18-19 gyermek szállítására alkalmas
 • nagy teljesítményű Hi-fi berendezés
 • króm felnik
 • VIP sarok
 • diszkó hangulat
 • hangulatfények
 • ajándék két üveg pezsgő

 

Választható extrák

 • egyedi rendszámtábla
 • virágos díszítés
 • feliratozás, díszítések
 • sztriptíz táncos vagy chippendale táncos bérlése

 

Hummer limuzin bérlés időpontok

Foglald le minél előbb a tervezett időpontot, mert annál nagyobb esélyed van arra, hogy szabad legyen a Humvee limo. Lefoglalhatod hétköznapra vagy hétvégére is, akár 1 órára vagy több órára, akár egész éjszakára

Hummer limuzin bérlés árak

Vasárnaptól csütörtökig 50 000 Ft 1 óra, más napokon 60 000 Ft 1 óra bérlés esetén.

2 óra bérlés 90 000 Ft

3 óra bérlés 120 000 Ft

Minden további óra +30 000 Ft

Egy óra bérlés után fél óra bérlésre is van lehetőség.

A vidéki kiállás 300 Ft/km.

Hummer limuzin bérlés esküvőre

A legszebb napok egyike, amikor két ember összeköti az életét és a mi Hummer limónk adhatja ehhez a méltó segítséget. Kápráztasd el a násznépet azzal, hogy egy ilyen elegáns, feltűnő limóból szállsz ki!

A fotózáson is ott lehet veletek és még különlegesebb képek készülhetnek!

Számos emlékezetes esküvőn jártunk már! Legyen a Tiéd a következő! A limuzin bérlés esküvőre aloldalon tájékozódhatsz, ha kifejezetten esküvőre szeretnél limuzint bérelni!

eskuvo-hummer-limo

Esküvői díszítéssel.

Bármilyen alkalomra is bérled ki, garantáltan jó választás lesz! 100% képgaranciát vállalunk, tiszta autóra megbízható, udvarias sofőrre számíthatsz! Nézd meg a Limocenter főoldalán, milyen sokféle rendezvényen járnak limuzinjaink!

Elérhetőségeink:

Email cím
info@limocenter.hu

Telefonszám
+3620 319 3138

 

Tovább olvasom
parti-limuzin-berles

Party limuzin bérlés – A buli hangulat garantált!

Néha nem árt megadni a módját egy átlagos hétvégi partinak és kicsit felturbózni az esténket egy pezsgővel koccintós, parti himnuszunkra kocsikázós, a teljes várost felpörgetős limuzinozással. Érkezzen velünk a clubba és álljon meg egy pillanatra Ön körül a világ, amikor körüllengi a luxus, az elegancia és az exkluzivitás feelingje. Jöjjön öt dolog, ami nem fog kimaradni az életéből, ha nálunk bérel limuzint partijára.

 

#1 Rajtunk a világ szeme!

Legyen Önökön a város szeme egy éjszakára, miközben láthatják a közösen megtervezett útvonalon haladva kedvenc helyeiket, esetleg meg is állhatnak egy fotó erejéig pár nevezetesség előtt. Élvezze, ahogy az éjszaka összes fényében az Önök társasága ragyog a legszebb ékkőként gyöngyházfényű vagy hófehér járműveink valamelyikében.

negy-limuzin-limocenter

#2 Cheers!

A luxus limuzinozás snassz pezsgő nélkül! Éppen ezért a limuzinban berendezett bárunk behűtött pezsgővel várja utasainkat, melyet ajándékba adunk minden limuzinbérlés mellé, hogy alkalomhoz illően ünnepelhessenek velünk. Dőljön hátra, élvezze az utazást, lazuljon el kedvenc zenéjére és koccintson barátaival, megalapozva az est hangulatát már a limuzinban.

Ha betartod a limuzin kölcsönzés szabályait, akkor biztosan a legjobb döntést fogod meghozni!

#3 Ajándék

Utasainknak grátiszban díjtalan belépést biztosítunk a LIGET és Morrison’s2 szórakozóhelyekre, ezzel is garantálva a maximális parti élményt. Ha tehát bulizni indul és partner clubjaink közül választ, úgy ingyenesen vehet részt az adott eseményen.*

buli-limuzinban#4 Élmény

Garantáltan életre szóló élményt jelent a limuzinozás akkor is, ha csak egy átlagos hétvégi kikapcsolódás keretében veszik igénybe szolgáltatásainkat a partizni vágyók és abban az esetben is, ha ünnepelni indulunk kedvenc szórakozóhelyünkre. Éppen ezért senki nem tagadhatja meg magától ezt az aprócska kis élvezetet és legalább egyszer ki kell próbálnia, milyen úgy élni, mint egy sztár.

 

#5 Emlék

Ha gálánsan meghívja barátait egy limuzinozásra, hogy feledhetetlenné tegye számukra a kikapcsolódás és szórakozás élményét, biztos, hogy egy örök és a legfontosabb, hogy egy közös emléket ajándékoz vele a társaság minden tagjának. Készítsenek fotókat és akár kérjék kollégánk segítségét, hogy az egész társaság rajta legyen a képen, ami még évek múltán is mosolyt fog csalni a barátok arcára.

 

Induljon hát partizni velünk és élvezze a kényelem, a minőség és a luxus jegyében az utazást profi sofőrjeink közreműködésével!

Részletek… limuzin bérlés partira Budapesten és vidéken!

Forduljon kollégáinkhoz személyre szabott ajánlatunkért az info@limocenter.hu címen vagy érdeklődjön telefonon a +36 20 319 3138-as telefonszámon szolgáltatásainkról.

Ha megörökíti a velünk töltött pillanatokat, ne felejtse el megosztani és betagelni minket a képen ( https://www.facebook.com/Limuzinberles ).

feher-ford-limuzinKövesse a Limocentert Instagramon és használja a képaláírásnál a #LimoCenter hashtaget!

*A kedvezmény a kiemelt rendezvényekre nem érvényes! A klubok beléptetési feltételei: Dress Code, Face Controll.

Tovább olvasom
szuletesnap-limuzinban

Születésnap luxuskivitelben

Mindenki számára mást jelent a tökéletes születésnap fogalma, számunkra egyértelműen a limuzinos születésnap az ünneplés módjának a csúcsa. Ha valaki máshogy gondolná, de mégis csábítható a limuzinozásra, következő blogbejegyzésünkkel segítünk meggyőződni róla, hogy jó döntés a születésnapi limuzin bérlés.

Mik az előnyei a születésnapi limuzin bérlésnek?

Születésnapi limuzin bérlés előnyei – Nincs otthoni felfordulás

Mind tudjuk, mi a vége, ha otthon ünnepeljük a születésnapunkat: teljes káosz. Nem elég, hogy a barátaink addig itatnak, míg alsó hangon három napig regenerálódunk, de mindennek a tetejében ránk marad a rendrakás is. Ha limuzint bérlük születésnapunkra, megúszhatjuk az ünneplést követő romeltakarítást.

szuletesnapi-unneplesSzületésnapi limuzin bérlés előnyei – VIP party hangulat

Egy szórakozóhely VIP részlegének bérlése igen költséges lehet és hasznosabb az ott elköltött pénzt inkább magunkra szánni, ha már születésnapunk van. Egy szülinapi limuzinozás viszont az utazás élménye mellett feledhetetlen partiélményt nyújt az ünnepelt és vendégei számára. Aki igazi VIP club feelingre vágyik, az szülinapi limuzin bérléssel átélheti azt közösen barátaival.

A születésnapi limuzin bérlés összes részletét megtudhatja a Limuzin bérlés születésnapra aloldalunkon!

Születésnapi limuzin bérlés előnyei – Ki vezet?

Ez a kérdés állandó dilemmát okoz, amikor egy társaság születésnapozni készül. Olyan ciki, amikor egy valaki virgin koktéllal koccint a barátok közül, feláldozva alkoholban oldott hangulatát az ünnepelt kedvéért. A taxizás egy nagyobb társaságot garantáltan szétszakít és klikkesít az utazás idejére, ráadásul biztos, hogy mindenki a szülinapossal szeretne utazni, ami kivitelezhetetlen. A születésnapi limuzin megoldást nyújt az összes itt felsorolt problémára. Nálunk mindenki együtt utazhat fergeteges hangulatban, míg szakképzett és profi hivatásos sofőrünk biztonságban eljuttatja a társaságot a célállomásra, így senkinek nem kell vezetnie és mindenki ihat.

ford-luxus-limuzin

Születésnapi limuzin bérlés előnyei – Luxus elérhető áron

Egy flancos vacsora vagy egy gigantikus buli roppant drága lehet és az emberek gyorsan elfelejtik a menüt, a torta ízét, sőt azt is, hogy milyen volt a dekoráció vagy éppen kik voltak ott a partin. A limuzin viszont valahogy feledhetetlenné tesz minden pillanatot, amit együtt élvezünk barátainkkal a születésnapunkon, ráadásul nem is olyan költséges, mint meghívni 10 embert egy háromfogásos budapesti vacsorára. Ha valami exkluzívra vágyunk, akkor tehát jobban megéri megfizetni a limuzinozás luxusát, mint egy ünnepi vacsoráét.

Nem csak születésnapra, hanem sok más eseményre is érdemes limuzint bérelni! Limuzin bérlés Budapesten és vidéken!

 

Születésnapi limuzin bérlés előnyei – A buli csak a tiéd!

Nincs olyan este Budapesten, hogy ne veszne össze legalább egy DJ egy születésnapozó társasággal. Nyilván a lemezlovas nem zenegép, de akkor is olyan frusztráló és bosszantó adott esetben órákat várni arra, hogy felköszöntse kedvenc dalával barátunkat a DJ. A limuzinban a rezidens az ünnepelt, szólhat az ő zenéje a Limocenter járműveiben, melyek kivétel nélkül profi audiorendszerrel felszereltek. Nálunk a szülinapos uralja a partit és egy éjszakára az ő guruló klubja lehet valamelyik luxus limuzinunk.

hummer-lincoln-limuzinok

Kétségtelen tehát, hogy születésnapunkon limuzinozni a legjobb! Ünnepeljen velünk a kényelem, a minőség és a luxus jegyében és élvezze, ahogy feledhetetlenné tesszük születésnapját négy keréken!

Keresse kollégáinkat személyre szabott ajánlatunkért az info@limocenter.hu címen vagy érdeklődjön telefonon a +36 20 319 3138-as telefonszámon alap és extra szolgáltatásainkról.

Ha pedig megörökíti az ünneplés pillanatait, ne felejtsen el megosztani és betagelni minket a képen ( https://www.facebook.com/Limuzinberles ).

Kövessen minket Instagramon és a tökéletes szülinapi hashtagek közül ki ne maradjon a # LimoCenter !

Tovább olvasom
eskuvoi-limuzin-berles-elonyei

7 érv az esküvői limuzin bérlés mellett

A luxus minden menyasszonynak jár, ami nálunk azt jelenti, hogy minden menyasszony luxussal járhat: exkluzív luxus limuzinnal! Éld át, ahogy lélegzetelállító ruhádban kiszállsz hófehér vagy gyöngyházfényű limuzinunkból és egy pillanatra megáll körülötted a világ, mert eljön a Te nagy pillanatod, a hatásos esküvői bomba belépőd. Miért limuzinnal érkezz a különböző esküvői helyszínekre a Nagy Napon? – Most eláruljuk!

Az esküvői limuzinbérlés 7 megdönthetetlen oka

1 Befér a ruhád a limuzinba

Minden menyasszony rémálma, hogy meseszép habcsókként betuszkolják egy autóba, ahol az út végére álomszép ruhája teljesen leharcolódik. Egy limuzinban ettől nem kell félned, hisz kényelmesen befér még az uszályod is anélkül, hogy bármilyen kár érné gyönyörű és méregdrága menyasszonyi ruhádat.

ford-limuzin-kozelrol

2 Veled lehet az, aki számít

Egy átlagos öt személyes autóba nem fér be mindenki, akivel szívesen utaznál együtt esküvőd helyszínére. Egy limuzinban ott lehetnek veletek az örömszülők, a tanúk és akár a koszorúslányok is. Élvezzétek együtt boldogság mámorban az utazást!

 

3 Pontosan érkezhetsz

Főleg a Limocenter limuzinjával! Lehet, hogy a protokoll szerint a hölgyeknek illik késni a randevúról, de életük nagy találkozásáról az oltár előtt a Nagy Ővel nem! Mi ezért érkezünk érted pontosan, hogy időben érkezhess az esküvői helyszínre.

Nem csak esküvőre, hanem annyi más alkalomra is érkezhetsz limuzinnal! Adunk néhány ötletet, hogy milyen alkalmakra érdemes limuzint bérelni!

4 Nem látnak meg

Sötétített üvegű járműveinkben nem kell attól tartanod, hogy valaki az érkezésed előtt meglát teljes pompádban, így 100%-os lehet a wow hatás, amikor megérkezel és elegáns sofőrünk kisegít a limuzinból.

 

5 Élmény

Neked, azoknak akik veled utaznak és azoknak, akik látnak is örök élmény lesz, ha limuzinnal érkezel meg esküvődre. Szerezz kellemes emléket velünk és örökítsétek meg az utazás élvezetes perceit.

6 Mindenki ihat

“Ki lesz az a szerencsés, akinek szép autója van, nem iszik az esküvőnkön és hozhat-vihet minket a Nagy Napon?!” – Hangzik el a kérdés a legtöbb ismerősi körben az esküvői menet szervezésekor. Hagyd, hogy rokonaitok és barátaitok veletek ünnepelhessenek és bízd magad profi kollégáinkra, akik biztonságban, időben és kényelmesen szállítanak titeket és vendégeiteket a lagzi és a szertartás helyszíneire.

Bérelhetsz Hummer limuzint a “Nagy napra”! A részletekről a Hummer limuzin bérlés cikkünkben olvashatsz!

7 Autós bakik

Ha magán autóval mentek, elkerülhetetlen, hogy becsússzon valami baki. A készülődés nagy izgalmában könnyű elfelejteni, hogy tankolni kéne, lemosatni az autót, kitakarítani az utasteret és mondjuk ellenőrizni az autó műszaki állapotát. Nincs cikibb, mint egy lerobbant autó mellett stoppoló menyasszony, így rémképeket elkerülve bízd magad felkészült kollégáinkra, akik az alkalomhoz és az úthoz megfelelően készülnek fel szállításodra.

hummer-limuzin-szembolMondjatok boldogító igent a limuzinozásra és szerezzetek felejthetetlen élményt velünk a Nagy Napon!

Minden részletet megtudhatsz a Limuzin bérlés esküvőre aloldalon!

Érdeklődhetsz elérhetőségeinken:

Telefonszám: +36 20 319 3138

E-mail: info@limocenter.hu

Facebook: @Limuzinberles

Instagram: @limocenterbudapest

Tovább olvasom
Excursion limuzin

5 dolog, ami tuti megtörténik egy jó lánybúcsún!

Vannak dolgok, amik elkerülhetetlenek életünk legvadabb éjszakáján, amikor bárátnőinkkel utoljára masírozunk a pesti éjszakában hajadonként. A lánybúcsús csapat a legtutibb célpont a vadászoknak, a fergeteges szórakozásra vágyóknak és a nagylelkű adományozóknak is, akik lealkudják a 200 forintos brownie árát is. De mi kell a tökéletes lánybúcsúhoz? Jöjjön öt dolog, ami tuti ott lesz az Instagram hashtagjeid közt, ha jó volt a buli.

 

#MySquad

Kezdjük a legfontosabbal, ami a tökéletes barátnői társaság és nyilván elengedhetetlen egy lánybúcsúhoz. Az örök klikk, melyet színes, különböző és mégis elválaszthatatlan egyéniségek alkotnak tuti veled lesz aznap éjjel. Szedd hát össze azokat a csajokat, akikkel szívesen osztoznál egy feledhetetlen parti élményén!

https://gph.is/2cjCFbG

limocenter-limuzin-szembol-3#FancyCocktails

Alapozzatok színes shotokkal, aztán jöhet az itallapról sorban minden, ami jól néz ki. Ne hagyjátok ki a klasszik csajos italokat, melyek a tengerentúl varázslatos hangulatát csalják majd ide nektek. Hunyjátok be a szemeteket és ébredjetek kedvenc italotokkal a kezetekben Florida homokos tengerpartján és maxoljátok ki a partiélményt.

https://gph.is/1sRIEb6

Utazzatok együtt mindannyian! Bérelj limuzint a lánybúcsúdra!

#EzMegKi

A buli biztosan fergeteges volt, ha felejthetetlennek gondoljátok, mégis hiányoznak képkockák. Várjunk csak, nem is hiányoznak, hiszen ott vannak a telefonjaitokon, csak éppen a képeken olyan emberek szerepelnek, akiket életetekben nem láttatok még, mégis örökbarát pózban selfieztek velük. Legyetek nyitottak a kalandos új barátságokra és élvezzétek, hogy körülöttetek forog a világ az utcán, a bárokban, a klubokban és voltaképp mindenhol.

https://gph.is/1eenFHO

szelfizes-lanybucsun

#HotGirls

Bizony, ti vagytok a legforróbb pite a városban, amit mindenki lát, azok is, akik valami jó prédára várnak a bárpultnál. A barátnőid közt két típus lesz: a ‘ma aztán fütyülök a pasikra’ majd elcsábuló, valamint a ‘ma jól bepasizok’ és hoppon maradt. Vigyázzatok egymásra, ne engedjétek, hogy egy nőcsábász karmai közé kerüljön valaki, netán olyannal menjen haza, aki csak koktél mámorban tetszik neki és azt se hagyjátok, hogy hülyét csináljon magából az, aki már nagyon el akar kelni.

Rejtély, hogy kit és hogyan fog elnyelni az éjszaka, de az biztos, hogy ha giga-mega jó a lánybúcsúd, a végére minimum egy barátnő lemorzsolódik a társaságról, hogy egy kicsit még jobban szórakozzon.

https://gph.is/2MujryD

#LuxusLimuzin

Megvan a jelenet, amikor egy lány pezsgőspohárral a kezében ordítja a világ tudtára adva egy limuzin tetőablakából, hogy: “Férjhez megyek!”? Nos, az a boldog menyasszony  te leszel, ha a Limocentert választod. Megérdemled a luxus élményt, ezért élvezd, ahogy sztárok módjára utazhatsz végig a városon legjobb barátnőiddel, kedvenc zenédet hallgatva, mennyei pezsgővel koccintva és esetleg egy őrjítően szexi chippendale-el táncolva. Érkezzetek meg a partira úgy, mint a legnagyobb sztárok, mert ennek az estének a forgatókönyvírói valamint a főszereplői is ti vagytok és az életetek velünk igenis lehet Hollywood!

Olvass bővebben arról, hogy még milyen sok alkalomra igénybe veheted limuzinjainkat! Limuzin bérlés részletei!

https://gph.is/2Co4kpm

limuzin-flotta

Huppanjatok be hozzánk, helyezzétek magatokat kényelembe és élvezzétek, ahogy egy új világba repítünk titeket négy keréken!

Keressétek kollégáinkat személyre szabott ajánlatunkért az info@limocenter.hu címen vagy érdeklődjetek telefonon a +36 20 319 3138-as telefonszámon. Amit pedig semmiképp ne felejtsetek el, az becsekkolni hozzánk a Facebookon, tageljetek be minket Instagramon és a tökéletes hashtag tárból ki ne maradjon a # LimoCenter .

Tovább olvasom
Lincoln Town limuzin bérlés akció

Olcsóbb hétköznapok

5000 Ft kedvezmény

A Lincoln Town Car Stretch Limo 2 órás bérleti díja: hétfő 0 órától csütörtök 24 óráig csak 35.000 Ft

Vasárnap 8:00-tól Csütörtök 24:00-ig a Hummer Limo teljes bérleti díjából 10.000 Ft kedvezményt adunk minden kedves megrendelőnknek!

Tovább olvasom