A luxus minden menyasszonynak jár, ami nálunk azt jelenti, hogy minden menyasszony luxussal járhat: exkluzív luxus limuzinnal! Éld át, ahogy lélegzetelállító ruhádban kiszállsz hófehér vagy gyöngyházfényű limuzinunkból és egy pillanatra megáll körülötted a világ, mert eljön a Te nagy pillanatod, a hatásos esküvői bomba belépőd. Miért limuzinnal érkezz a különböző esküvői helyszínekre a Nagy Napon? – Most eláruljuk!

Az esküvői limuzinbérlés 7 megdönthetetlen oka

1 Befér a ruhád a limuzinba

Minden menyasszony rémálma, hogy meseszép habcsókként betuszkolják egy autóba, ahol az út végére álomszép ruhája teljesen leharcolódik. Egy limuzinban ettől nem kell félned, hisz kényelmesen befér még az uszályod is anélkül, hogy bármilyen kár érné gyönyörű és méregdrága menyasszonyi ruhádat.

Tágas tér a hófehér Ford limuzinban

2 Veled lehet az, aki számít

Egy átlagos öt személyes autóba nem fér be mindenki, akivel szívesen utaznál együtt esküvőd helyszínére. Egy limuzinban ott lehetnek veletek az örömszülők, a tanúk és akár a koszorúslányok is. Élvezzétek együtt boldogság mámorban az utazást!

 

3 Pontosan érkezhetsz

Főleg a Limocenter limuzinjával! Lehet, hogy a protokoll szerint a hölgyeknek illik késni a randevúról, de életük nagy találkozásáról az oltár előtt a Nagy Ővel nem! Mi ezért érkezünk érted pontosan, hogy időben érkezhess az esküvői helyszínre.

Nem csak esküvőre, hanem annyi más alkalomra is érkezhetsz limuzinnal! Adunk néhány ötletet, hogy milyen alkalmakra érdemes limuzint bérelni!

4 Nem látnak meg

Sötétített üvegű járműveinkben nem kell attól tartanod, hogy valaki az érkezésed előtt meglát teljes pompádban, így 100%-os lehet a wow hatás, amikor megérkezel és elegáns sofőrünk kisegít a limuzinból.

 

5 Élmény

Neked, azoknak akik veled utaznak és azoknak, akik látnak is örök élmény lesz, ha limuzinnal érkezel meg esküvődre. Szerezz kellemes emléket velünk és örökítsétek meg az utazás élvezetes perceit.Hihetetlen élmények

6 Mindenki ihat

“Ki lesz az a szerencsés, akinek szép autója van, nem iszik az esküvőnkön és hozhat-vihet minket a Nagy Napon?!” – Hangzik el a kérdés a legtöbb ismerősi körben az esküvői menet szervezésekor. Hagyd, hogy rokonaitok és barátaitok veletek ünnepelhessenek és bízd magad profi kollégáinkra, akik biztonságban, időben és kényelmesen szállítanak titeket és vendégeiteket a lagzi és a szertartás helyszíneire.

Bérelhetsz Hummer limuzint a „Nagy napra”! A részletekről a Hummer limuzin bérlés cikkünkben olvashatsz!

7 Autós bakik

Ha magán autóval mentek, elkerülhetetlen, hogy becsússzon valami baki. A készülődés nagy izgalmában könnyű elfelejteni, hogy tankolni kéne, lemosatni az autót, kitakarítani az utasteret és mondjuk ellenőrizni az autó műszaki állapotát. Nincs cikibb, mint egy lerobbant autó mellett stoppoló menyasszony, így rémképeket elkerülve bízd magad felkészült kollégáinkra, akik az alkalomhoz és az úthoz megfelelően készülnek fel szállításodra.

Limuzinnal nincsenek váratlan eseményekMondjatok boldogító igent a limuzinozásra és szerezzetek felejthetetlen élményt velünk a Nagy Napon!

Minden részletet megtudhatsz a Limuzin bérlés esküvőre aloldalon!

Érdeklődhetsz elérhetőségeinken:

Telefonszám: +36 20 319 3138

E-mail: info@limocenter.hu

Facebook: @Limuzinberles

Instagram: @limocenterbudapest

Leave a Reply