Vannak dolgok, amik elkerülhetetlenek életünk legvadabb éjszakáján, amikor bárátnőinkkel utoljára masírozunk a pesti éjszakában hajadonként. A lánybúcsús csapat a legtutibb célpont a vadászoknak, a fergeteges szórakozásra vágyóknak és a nagylelkű adományozóknak is, akik lealkudják a 200 forintos brownie árát is. De mi kell a tökéletes lánybúcsúhoz? Jöjjön öt dolog, ami tuti ott lesz az Instagram hashtagjeid közt, ha jó volt a buli.

 

#MySquad

Kezdjük a legfontosabbal, ami a tökéletes barátnői társaság és nyilván elengedhetetlen egy lánybúcsúhoz. Az örök klikk, melyet színes, különböző és mégis elválaszthatatlan egyéniségek alkotnak tuti veled lesz aznap éjjel. Szedd hát össze azokat a csajokat, akikkel szívesen osztoznál egy feledhetetlen parti élményén!

https://gph.is/2cjCFbG

Limocenter klasszikus limuzinja#FancyCocktails

Alapozzatok színes shotokkal, aztán jöhet az itallapról sorban minden, ami jól néz ki. Ne hagyjátok ki a klasszik csajos italokat, melyek a tengerentúl varázslatos hangulatát csalják majd ide nektek. Hunyjátok be a szemeteket és ébredjetek kedvenc italotokkal a kezetekben Florida homokos tengerpartján és maxoljátok ki a partiélményt.

https://gph.is/1sRIEb6

Utazzatok együtt mindannyian! Bérelj limuzint a lánybúcsúdra!

#EzMegKi

A buli biztosan fergeteges volt, ha felejthetetlennek gondoljátok, mégis hiányoznak képkockák. Várjunk csak, nem is hiányoznak, hiszen ott vannak a telefonjaitokon, csak éppen a képeken olyan emberek szerepelnek, akiket életetekben nem láttatok még, mégis örökbarát pózban selfieztek velük. Legyetek nyitottak a kalandos új barátságokra és élvezzétek, hogy körülöttetek forog a világ az utcán, a bárokban, a klubokban és voltaképp mindenhol.

https://gph.is/1eenFHO

Élmények, felejthetetlen pillanatok

#HotGirls

Bizony, ti vagytok a legforróbb pite a városban, amit mindenki lát, azok is, akik valami jó prédára várnak a bárpultnál. A barátnőid közt két típus lesz: a ‘ma aztán fütyülök a pasikra’ majd elcsábuló, valamint a ‘ma jól bepasizok’ és hoppon maradt. Vigyázzatok egymásra, ne engedjétek, hogy egy nőcsábász karmai közé kerüljön valaki, netán olyannal menjen haza, aki csak koktél mámorban tetszik neki és azt se hagyjátok, hogy hülyét csináljon magából az, aki már nagyon el akar kelni.

Rejtély, hogy kit és hogyan fog elnyelni az éjszaka, de az biztos, hogy ha giga-mega jó a lánybúcsúd, a végére minimum egy barátnő lemorzsolódik a társaságról, hogy egy kicsit még jobban szórakozzon.

https://gph.is/2MujryD

#LuxusLimuzin

Megvan a jelenet, amikor egy lány pezsgőspohárral a kezében ordítja a világ tudtára adva egy limuzin tetőablakából, hogy: “Férjhez megyek!”? Nos, az a boldog menyasszony  te leszel, ha a Limocentert választod. Megérdemled a luxus élményt, ezért élvezd, ahogy sztárok módjára utazhatsz végig a városon legjobb barátnőiddel, kedvenc zenédet hallgatva, mennyei pezsgővel koccintva és esetleg egy őrjítően szexi chippendale-el táncolva. Érkezzetek meg a partira úgy, mint a legnagyobb sztárok, mert ennek az estének a forgatókönyvírói valamint a főszereplői is ti vagytok és az életetek velünk igenis lehet Hollywood!

Olvass bővebben arról, hogy még milyen sok alkalomra igénybe veheted limuzinjainkat! Limuzin bérlés részletei!

https://gph.is/2Co4kpm

Igényes limuzin flottánk

Huppanjatok be hozzánk, helyezzétek magatokat kényelembe és élvezzétek, ahogy egy új világba repítünk titeket négy keréken!

Keressétek kollégáinkat személyre szabott ajánlatunkért az info@limocenter.hu címen vagy érdeklődjetek telefonon a +36 20 319 3138-as telefonszámon. Amit pedig semmiképp ne felejtsetek el, az becsekkolni hozzánk a Facebookon, tageljetek be minket Instagramon és a tökéletes hashtag tárból ki ne maradjon a # LimoCenter .

Leave a Reply