Rengeteg film született már az esküvőkkel, lánybúcsúkkal kapcsolatban. Mi mégis az utóbbit emelnénk ki, hisz a legnagyobb terhet főleg a menyasszony tanúja viseli, aki vagy a legjobb barátnő vagy a lánytestvér. Nehéz ebbe belevágni, ha még sosem csinált lánybúcsút a hölgy. Neki kell ötletelnie, hogy a lehető legemlékezetesebb élményt, a legnagyobb bulit biztosítsa a menyasszonynak. S persze, erről rengeteg fotó is készüljön, melyek közül a vállalhatóbbakat a különböző közösségi oldalakon meg lehet osztani, a többit egy évvel később visszanézni és együtt nevetni. A lánybúcsúkkal kapcsolatban eléggé magasra tették a lécet az amerikai filmek. Ha megnézzük bármelyiket, a pezsgő és a limuzin biztosan megjelenik. 

De nem kell Amerikába mennünk ehhez, hisz a Limocenter mindkettőt biztosítja. Többfajta limuzinjaink közül választhat, melyek bőrülésekkel vannak ellátva. 8 fő esetén Lincoln Town Car, 12 főnél Lincoln Ultra és ha 16-an jönnétek, akkor a Hummert és az Excursiont ajánljuk. Rózsaszín limuzin ugyan nem található nálunk, de gyöngyház fehér limuzinjaink, kényelmes, fekete bőr ülésekkel, behűtött ajándék pezsgővel, Hi-Fi-vel, hangulatvilágítással és udvarias sofőrjeinkkel állnak rendelkezésére. Emellett extraként biztosítani tudjuk különböző szórakozóhelyekre is az ingyenes belépést. Ezek közül kiemelendő a népszerű Pivo&Bar, Yellow, Doboz, 4bro, Liget, Morrisons’ 2, Ötkert, BOB, Instant, Peaches & Cream, Tesla vagy a Lock is. Ezeket különböző limuzin akciókkal együtt is igénybe lehet venni. Hétköznapi lánybúcsú esetén 10.000 Ft kedvezményt biztosítunk a teljes árból, de az se baj, ha hétvégén jöttök, az 5.000 Ft kedvezmény így is áll. Limuzin bérlés vidéken is lehetséges. Óradíjat a kiérkezéstől számítjuk.

Akciós limuzin bérléseink mellett megsúgunk egy titkot: chippendale-t is kérhettek extra szolgáltatásként. Ami a lánybúcsún történik, az ott is marad. Mi nem áruljuk el senkinek.

 

Leave a Reply