Nincs esélytelen, csak fantáziátlan férfi. S ezt a kijelentést mi is osztjuk.
Szóljon ez a cikk minden úriembernek, aki lenyűgözne, visszahódítana, bizonyítana vagy egyszerűen csak szerelmes.

Évfordulós limuzin bérlés csomagunk neve ne tévesszen meg senkit. Nem kell ennyire speciális esemény ahhoz, hogy szolgáltatásunk keretein belül elvarázsoljunk egy hölgyet. A sikeres randihoz úgy tettünk mindent adottá, hogy a nők alapvető elvárásaira alapoztuk a limuzinozást. Uraim, nincs nagy titok, amiről most lerántanánk a leplet. Nincs varázslat és mágia, ez puszta profizmus:

1. Törődés
Ami már a férfiak könyökén jön ki. Jogos vagy nem jogos, akár napi szinten megkapják, hogy spórolnak a törődéssel. De hogyan is csillapíthatnánk jobban a nők törődés faktorát, ha nem egy különleges esttel, ami gyors és fáradtságmentes szervezéssel jár, mégis érezteti velük, hogy nincs belőlük még egy. Mondd le a baráti sörözést, dobd el a csavarhúzót vagy kapcsold ki a géped, mert küldetésed van! Foglalj nálunk limuzint!
Tipp: Válassz egy helyet, ami fontos szerepet töltött be az ismerkedésetek szakaszában és egy másik klassz, elegáns helyet, ami lehet sétány, étterem, színház, hogy végállomásként egy plusz közös élmény és hely legyen a kapcsolatotok idővonalán.

2. Figyelmesség
Együtt töltött évek ide vagy oda, 20 kérdésből, ami a hölgy ízlésére vonatkozik a férfiak maximum 10-re tudnak válaszolni. Ugyanakkor érdemes megerőltetni a memóriánk legeldugottabb emlékeit, hogy mégis mikor vettünk utoljára virágot a szerencsés kiválasztottnak. Mázli, hogy mi erre is gondoltunk! Ha az első pont után az autó és az útvonal megvan, most koncentráljunk arra, hogy a meglepetés halmozódjon! A második pont a dekoráció, hiszen figyelmes vagy. Szolgáltatásunk keretén belül rendelhetsz virág- és/vagy lufidíszítést egy gyönyörű csokorral karöltve.
Tipp: A randi tervezésekor derítsd ki mi a kedvenc színe és virága, hogy biztosra menj a dekoráció megrendelésekor.

3. Különleges vagy!
Persze a díszítéssel és a helyszínekkel már majdnem révbe értünk, de hol marad a hab a tortáról? Könnyen zavarba hozhatod, ha még extrább vonalon mész tovább. Mutasd meg, hogy a gentleman-ek között is Te vagy a főnyeremény! Bármilyen hihetetlennek hangzik, a legromantikusabb rendszámtábla létezik, nálunk pedig kérheted a csomaghoz a nevetekkel vagy a becenevetekkel ékesítve. Megvan? Erre koccintani kell! A pezsgő kérést se felejtsd el, mielőtt letennéd a telefont.
Tipp: Van olyan becenév, ahogy csak Te hívod? Ha igen, akkor lepd meg vele a rendszámtáblán. És ha már mindketten kicsíptétek magatokat, ne felejts el csak keveset önteni a pohárba, nehogy a megszokott budapesti utak miatt a ruhátokon végezze a pezsgő.

4. Igényesség
Senkiről sem feltételezzük az ellenkezőjét, azonban érdemes tudni, hogy sofőreink kifinomult külsővel, öltönyben kísérik a hölgyet a beszálláshoz, így biztosan mínuszba futna az esélyed, ha kevésbé lennél fess. Bár limuzinjaink garantálják a luxus érzetet és kifogástalan állapotban érkeznek megrendelőinknek, Neked is oda kell tenned magad.
Tipp: Biztosan van olyan kedvenc színésze vagy énekese, akivel nem tudsz azonosulni, de azért lekoppinthatod! Egy kis új frizura, egy kis borbély és persze a slim fit ruha és máris sármot öltöttél magadra.

Uraim, töröljétek az előzményeket, mintha csak a Ti fejetekből pattant volna ki ez a remek ötlet.
Indulhat az este? Szívesen!

Villám cikkünk folytatását megtaláljátok a Szolgáltatások/LIMUZIN BÉRLÉS ÉVFORDULÓRA rovatban.

Leave a Reply