Vannak átlagos és extra kikapcsolódások.
Átlagos az, amikor végig unjuk a hétköznapokat, majd hétvégén előkaparjuk a szekrény mélyéről „A Ruhát”, ami talán egy éve volt rajtunk, rájövünk, hogy kinőttük és maradunk a slampos hétköznapi szett mellett. Felszállunk a tömegközre, bulizunk a barátainkkal és hazaverekedjük magunkat.

Ha Téged is inkább az extra kikapcsolódás hoz lázba, akkor érdemes tovább olvasni!

Kezdjük elölről a hetet. 
Hétvégére csajos kiruccanást szerveztek és mivel semmi átlagosnak nem örülnétek, kutatjátok az extra lehetőségeket. Itt jön képbe a limuzinbérlés. Miért is ne állítanátok be Budapest legpopulárisabb szórakozóhelyeire együtt, egy tekintélyes járgánnyal, hiszen például a Yellow, Pivo&Bar, Ötkert, BOB, Peaches & Cream, Tesla vagy a Lock kiváló érkezést igényel. A Girls’ Night Out limuzin csomagban minden centit rátok szabtuk.

Foglalás után közösen megtervezhetitek az utat a sofőrrel, hiszen a bekészített vodka és üdítők együtthatóiban bizony hosszú csevejnek néztek elébe.

A Lincoln Town Car Stretch Limo, azaz hófehér luxuslimuzinunk a valódi első látásra szerelem, mely hangulatvilágítással, tetőablakkal és a legdögösebb ritmusokra készen várja a beszállást.

És elérkezett a várva várt este, előveszed a szekrényed mélyéről „A Ruhát”, ami talán egy éve volt rajtad, rájössz, hogy kinőtted, de ez az éj különleges, ezért már rég vettél másikat.

Beszálltok, és elindul a gépezet, amitől kezded átélni az extra kikapcsolódásod varázsát. Budapest legszebb részein gurultok végig, kihasználjátok a tetőablakot, fogy a vodka és profi fotós gondoskodik az emlékekről. Csillagként tündököltök az éjszakában, a díva-hatás már átjárt mindenkit és igazán megélitek a pillanatot.

Megérkeztek a kedvenc clubbotokhoz. Kiszálltok a limuzinból, tűsarok a betonra csap és bizsereg bennetek egy új érzés, ahogy minden szem rátok szegeződik. Elindultok és tudjátok, az este legjobb része talán véget ért, rajtatok áll hogyan folytatjátok.

Villám cikkünk folytatását megtaláljátok a Szolgáltatások – GIRLS’ NIGHT OUT LIMUZIN CSOMAG rovatban.