Természetesen mindenkinek más számít olcsónak, ez egy nehezen meghatározható fogalom. Vannak, akik kifejezetten az olcsó limuzin bérlést keresik, sőt a legolcsóbbat. Ez egyrészt érthető, hiszen senki sem akar feleslegesen sokat fizetni. Másrészről viszont van egy elfogadható ár minden szolgáltatás esetében, ami alá több szempontból sem érdemes menni.

Mik a hátrányai az olcsó limuzin bérlésnek? Mi számít egyáltalán annak?

Túl olcsó limuzin bérlés – Létezhet ilyen?

Érdemes a reális árat megtalálni minden szolgáltatás esetében. Ne legyen túl olcsó, mert annak biztosan meg lesznek a hátrányai és ne legyen túl drága sem. A túl olcsó limó bérlés elég sok veszélyt tartogat. Ha röviden akarunk fogalmazni, akkor a limó bérlés élményét ronthatja el. Ha nem tudunk szívesen visszagondolni rá, akkor az egész felesleges volt és kidobott pénz lesz az egész.

Főleg akkor kell jól sikerülnie, ha ajándékba adtuk kedvesünknek! Ha le szeretnéd nyűgözni párodat, akkor nem is lehet elképzelni rosszabbat annál, ha negatív érzései maradnak utána.

Hummer limuzin a Hősök-terén, olcsó limuzin lenne?

Hátrányok

Ha kizárólag az olcsóságra törekszel, akkor érhetnek majd meglepetések a bérlés során. Érdemes ezeket mérlegelni mielőtt döntessz. A nagyon alacsony ár minden szolgáltatásnál vagy terméknél gyanús lehet! Így van ez a limuzin bérlés esetében is!

Mik lehetnek ezek a hátrányok?

1, Piszkos, igénytelen limót küldenek

Nincs annál rosszabb, amikor az autó kívül- belül piszkos, sáros. Az ülésen foltok is vannak és lábnyomok a padlón? Akkor úgy tűnik, hogy a limók takarítására nem energiát fordítottak.

2, Nincsenek azok az extrák, amiket megígértek

A króm felnik hiányát még el lehet viselni, de ha a fotókon bőrüléseket láttunk és mini bárt, akkor jogosan várjuk is el. Sajnos az is előfordulhat, hogy pont ezeken a részleteken spórol az adott cég.

3, Nincsenek ajándékok

Ma már minden limuzin bérbe adással foglalkozó cég kedveskedik ajándékokkal az ügyfeleinek. Az ajándék pezsgő, a szórakozóhely belépők a Limocenternél természetesek.

Vannak olyan cégek azonban, ahol ez kimaradhat, ha éppen a legolcsóbb szolgáltatást választod.

4, A sofőr durva, udvariatlan

Nagyon fontos részlet a sofőr stílusa. Már a bemutatkozásnál is sok minden kiderülhet, de ha menet közben udvariatlanul szól a párodhoz vagy a legapróbb kérést sem teljesíti, akkor az egész élményt elronthatja. Olyan ez, mint amikor egy boltban udvariatlan az eladó. Az egész vásárlásról, boltról alkotott véleményünket elronthatja.

Limuzinunk belseje

Ilyen egy tiszta, igényes limuzin belső tere a Limocenternél.

5, Másik limuzin jön

Olyan is előfordul, hogy más limókat mutatnak meg a fotókon, mint amiket küldenek. Ez eléggé kínos élmény lehet, hiszen a fotók alapján már elképzelted, hogy milyen lesz. Főleg akkor rontja az egész élményt, hogyha rosszabb az, amit kapsz.

A Limocenter csapata fotógaranciát vállal arra, hogy azokat a limuzinokat küldi az ügyfélnek, amit megrendelt, ami a képen szerepelt.

Még a legolcsóbb szolgáltatás sem olyan olcsó, hogy ha kellemetlen és negatív érzések fűződnek hozzá, akkor ne sajnálnánk a kiadott pénzt rá. Ezért érdemes körültekintően választani.

A Limocenter csapata garantálja az igazán jó szórakozást és a pozitív élményeket megfizethető, reális áron. Minden limuzin bérlés esetében az ügyfél elégedettsége a legfontosabb számunkra! Még a Hummer limuzin bérlést is elérhető áron kínáljuk!