A limuzin kölcsönzés egyre népszerűbb megfizethető ára és exkluzivitása miatt. Egy napra vagy néhány órára bárki sztár lehet! Bárki különlegessé varázsolhatja egy évforduló, egy ünnep vagy egy esemény hangulatát! Vannak szabályok, szempontok, amiket érdemes betartani a kölcsönzés során!

 

  1. Limuzin kölcsönzés szabálya – Kérj referenciákat!

Egy megbízható és tapasztalt cég weboldalán vannak korábbi limuzin bérlésekből fotók, videók, illetve pozitív visszajelzések. Ebből látszik az, hogy jól végezték a munkájukat és tényleg azt adták, amit megígértek.

Fontos, hogy tényleg az a limuzin jöjjön, amit kiválasztottál és tényleg olyan tiszta és jó állapotú legyen, mint a fotókon. Ezt csak úgy tudod előre bebiztosítani, ha olyan céget választassz, akiknek sok pozitív visszajelzése van.

A Limocenter rengeteg elégedett vásárlóval rendelkezik, pozitív visszajelzéseinket a főoldalon is megtekintheted. Számos esküvőhöz, városnézéshez, bulizáshoz vagy bármely más rendezvényhez biztosítottunk már limuzint.

 

  1. Limuzin kölcsönzés szabálya – Nézd meg a limuzin választékot!

A limuzin választék szintén fontos limuzin kölcsönzéskor. Ha csak 1-2 autóval rendelkeznek, akkor kevesebb az esélye, hogy olyan limót találsz, amire vágytál. A Limocenternél 4 igazi limuzin áll rendelkezésedre, továbbá egy eredeti Rolls Royce Silver Shadow és egy Mercedes S osztály is kölcsönözhető. Ennyi autóból sokkal nagyobb az esélye, hogy szabad lesz valamelyik, főleg akkor, ha időben lefoglalod. A limuzin flotta menüpont alatt megtekintheted az összes limónkat!

Mindegyik limó az elvárható luxus összes részletével rendelkezik. Króm felnik, bőr ülések, kiváló minőségű hangberendezés, hangulatvilágítás.

A limuzin választékban még egy valódi Humvee limuzin is megtalálható! Ha tetszenek a Hummer autók, akkor bérelj ki egy Hummer limuzint és élvezd a kényelmét! A Hummer limuzin bérlés cikkben részletesen írtunk róla!

Hummer Lincoln exkluzív limuzinok

  1. Limuzin kölcsönzés szabálya – Nézd meg az extrákat!

Az extrák is emelik az alkalom fényét. Legyenek a limuzinok jól felszerelve kívül belül! A bőr ülések, a Hi-fi berendezés és az ajándék pezsgő nélkül már elképzelhetetlen egy limuzin. A VIP sarok, a tágas belső tér és a diszkó fények mind-mind szükségesek ahhoz, hogy még különlegesebb legyen az élmény. A bluetooth, a tetőablak, a bárpult valamely limóban elérhető és van, ahol nem.

Vannak külön kérhető extrák is. Ezek mindig előzetes egyeztetést igényelnek. Az egyedi rendszámtábla, a virágos díszítés, a matrica, a sztriptíz, a chippendale táncos mind-mind megoldható, ezért fordulj bizalommal a Limocenter csapatához!

Modern, kényelmes belsőtérA limuzin kölcsönzés életre szóló élmény lehet, ha a fenn említett tanácsokat megfogadod és a Limocenter csapatát választod! Leadhatod megrendelésedet a Limuzin rendelés menüpont alatt vagy az alábbi elérhetőségeken!

Email cím:

info@limocenter.hu

Telefonszám:
+3620 319 3138

Leave a Reply