Mindenki számára mást jelent a tökéletes születésnap fogalma, számunkra egyértelműen a limuzinos születésnap az ünneplés módjának a csúcsa. Ha valaki máshogy gondolná, de mégis csábítható a limuzinozásra, következő blogbejegyzésünkkel segítünk meggyőződni róla, hogy jó döntés a születésnapi limuzin bérlés.

Mik az előnyei a születésnapi limuzin bérlésnek?

Születésnapi limuzin bérlés előnyei – Nincs otthoni felfordulás

Mind tudjuk, mi a vége, ha otthon ünnepeljük a születésnapunkat: teljes káosz. Nem elég, hogy a barátaink addig itatnak, míg alsó hangon három napig regenerálódunk, de mindennek a tetejében ránk marad a rendrakás is. Ha limuzint bérlük születésnapunkra, megúszhatjuk az ünneplést követő romeltakarítást.

Ünnepelje velünk a születésnapjátSzületésnapi limuzin bérlés előnyei – VIP party hangulat

Egy szórakozóhely VIP részlegének bérlése igen költséges lehet és hasznosabb az ott elköltött pénzt inkább magunkra szánni, ha már születésnapunk van. Egy szülinapi limuzinozás viszont az utazás élménye mellett feledhetetlen partiélményt nyújt az ünnepelt és vendégei számára. Aki igazi VIP club feelingre vágyik, az szülinapi limuzin bérléssel átélheti azt közösen barátaival.

A születésnapi limuzin bérlés összes részletét megtudhatja a Limuzin bérlés születésnapra aloldalunkon!

Születésnapi limuzin bérlés előnyei – Ki vezet?

Ez a kérdés állandó dilemmát okoz, amikor egy társaság születésnapozni készül. Olyan ciki, amikor egy valaki virgin koktéllal koccint a barátok közül, feláldozva alkoholban oldott hangulatát az ünnepelt kedvéért. A taxizás egy nagyobb társaságot garantáltan szétszakít és klikkesít az utazás idejére, ráadásul biztos, hogy mindenki a szülinapossal szeretne utazni, ami kivitelezhetetlen. A születésnapi limuzin megoldást nyújt az összes itt felsorolt problémára. Nálunk mindenki együtt utazhat fergeteges hangulatban, míg szakképzett és profi hivatásos sofőrünk biztonságban eljuttatja a társaságot a célállomásra, így senkinek nem kell vezetnie és mindenki ihat.

Luxus Ford limuzin

Születésnapi limuzin bérlés előnyei – Luxus elérhető áron

Egy flancos vacsora vagy egy gigantikus buli roppant drága lehet és az emberek gyorsan elfelejtik a menüt, a torta ízét, sőt azt is, hogy milyen volt a dekoráció vagy éppen kik voltak ott a partin. A limuzin viszont valahogy feledhetetlenné tesz minden pillanatot, amit együtt élvezünk barátainkkal a születésnapunkon, ráadásul nem is olyan költséges, mint meghívni 10 embert egy háromfogásos budapesti vacsorára. Ha valami exkluzívra vágyunk, akkor tehát jobban megéri megfizetni a limuzinozás luxusát, mint egy ünnepi vacsoráét.

Nem csak születésnapra, hanem sok más eseményre is érdemes limuzint bérelni! Limuzin bérlés Budapesten és vidéken!

 

Születésnapi limuzin bérlés előnyei – A buli csak a tiéd!

Nincs olyan este Budapesten, hogy ne veszne össze legalább egy DJ egy születésnapozó társasággal. Nyilván a lemezlovas nem zenegép, de akkor is olyan frusztráló és bosszantó adott esetben órákat várni arra, hogy felköszöntse kedvenc dalával barátunkat a DJ. A limuzinban a rezidens az ünnepelt, szólhat az ő zenéje a Limocenter járműveiben, melyek kivétel nélkül profi audiorendszerrel felszereltek. Nálunk a szülinapos uralja a partit és egy éjszakára az ő guruló klubja lehet valamelyik luxus limuzinunk.

Limuzin felhozatalunk

Kétségtelen tehát, hogy születésnapunkon limuzinozni a legjobb! Ünnepeljen velünk a kényelem, a minőség és a luxus jegyében és élvezze, ahogy feledhetetlenné tesszük születésnapját négy keréken!

Keresse kollégáinkat személyre szabott ajánlatunkért az info@limocenter.hu címen vagy érdeklődjön telefonon a +36 20 319 3138-as telefonszámon alap és extra szolgáltatásainkról.

Ha pedig megörökíti az ünneplés pillanatait, ne felejtsen el megosztani és betagelni minket a képen ( https://www.facebook.com/Limuzinberles ).

Kövessen minket Instagramon és a tökéletes szülinapi hashtagek közül ki ne maradjon a # LimoCenter !

Leave a Reply