Néha nem árt megadni a módját egy átlagos hétvégi partinak és kicsit felturbózni az esténket egy pezsgővel koccintós, parti himnuszunkra kocsikázós, a teljes várost felpörgetős limuzinozással. Érkezzen velünk a clubba és álljon meg egy pillanatra Ön körül a világ, amikor körüllengi a luxus, az elegancia és az exkluzivitás feelingje. Jöjjön öt dolog, ami nem fog kimaradni az életéből, ha nálunk bérel limuzint partijára.

#1 Rajtunk a világ szeme!

Legyen Önökön a város szeme egy éjszakára, miközben láthatják a közösen megtervezett útvonalon haladva kedvenc helyeiket, esetleg meg is állhatnak egy fotó erejéig pár nevezetesség előtt. Élvezze, ahogy az éjszaka összes fényében az Önök társasága ragyog a legszebb ékkőként gyöngyházfényű vagy hófehér járműveink valamelyikében.

Négy limuzinunk a limocenternél

#2 Cheers!

A luxus limuzinozás snassz pezsgő nélkül! Éppen ezért a limuzinban berendezett bárunk behűtött pezsgővel várja utasainkat, melyet ajándékba adunk minden limuzinbérlés mellé, hogy alkalomhoz illően ünnepelhessenek velünk. Dőljön hátra, élvezze az utazást, lazuljon el kedvenc zenéjére és koccintson barátaival, megalapozva az est hangulatát már a limuzinban.

Ha betartod a limuzin kölcsönzés szabályait, akkor biztosan a legjobb döntést fogod meghozni!

#3 Ajándék

Utasainknak grátiszban díjtalan belépést biztosítunk a LIGET és Morrison’s2 szórakozóhelyekre, ezzel is garantálva a maximális parti élményt. Ha tehát bulizni indul és partner clubjaink közül választ, úgy ingyenesen vehet részt az adott eseményen.*

Buli a limuzinban#4 Élmény

Garantáltan életre szóló élményt jelent a limuzinozás akkor is, ha csak egy átlagos hétvégi kikapcsolódás keretében veszik igénybe szolgáltatásainkat a partizni vágyók és abban az esetben is, ha ünnepelni indulunk kedvenc szórakozóhelyünkre. Éppen ezért senki nem tagadhatja meg magától ezt az aprócska kis élvezetet és legalább egyszer ki kell próbálnia, milyen úgy élni, mint egy sztár.

 

#5 Emlék

Ha gálánsan meghívja barátait egy limuzinozásra, hogy feledhetetlenné tegye számukra a kikapcsolódás és szórakozás élményét, biztos, hogy egy örök és a legfontosabb, hogy egy közös emléket ajándékoz vele a társaság minden tagjának. Készítsenek fotókat és akár kérjék kollégánk segítségét, hogy az egész társaság rajta legyen a képen, ami még évek múltán is mosolyt fog csalni a barátok arcára.

 

Induljon hát partizni velünk és élvezze a kényelem, a minőség és a luxus jegyében az utazást profi sofőrjeink közreműködésével!

Részletek… limuzin bérlés partira Budapesten és vidéken!

Forduljon kollégáinkhoz személyre szabott ajánlatunkért az info@limocenter.hu címen vagy érdeklődjön telefonon a +36 20 319 3138-as telefonszámon szolgáltatásainkról.

Ha megörökíti a velünk töltött pillanatokat, ne felejtse el megosztani és betagelni minket a képen ( https://www.facebook.com/Limuzinberles ).

Elegáns, fehér Ford limuzinKövesse a Limocentert Instagramon és használja a képaláírásnál a #LimoCenter hashtaget!

*A kedvezmény a kiemelt rendezvényekre nem érvényes! A klubok beléptetési feltételei: Dress Code, Face Controll.

Leave a Reply