Általános szerződési feltételek (ASZF)

 

Utazási feltételek, Pótdíjak és lemondás

megrendelő/szervező felelősséggel tartozik az autó épségéért és rendeltetésszerű használatáért és erről köteles tájékoztatni az utastársait is! Köteles tájékoztatni továbbá utasait a visszaigazolásban szereplő információkról. Tilos a mozgó járműben felállni, az oldalsó ablakokon kihajolni. A tető ablakon való kihajolást, vagy kiállást a KRESZ nem engedélyezi, ezért az esetlegesen ebből adódó hatósági bírságokat a megrendelő köteles fizetni! A tető ablakon való kihajolás esetén keletkező sérülésekről a szolgáltató NEM vállal felelősséget. A nem megfelelő viselkedés, vagy az erősen ittas állapotban lévő személyek miatt az utazást a sofőr azonnal megszakíthatja. Ebben az esetben a bérleti díj vissza nem térítendő!

A megrendelő/szervező az autóban keletkező kárt a helyszínen a sofőrnek köteles megtéríteni. Amennyiben a kár mértéke akkora, hogy az autó nem tud a következő munkájára kifogástalan állapotban eljutni, akkor a megrendelő köteles kieső munka díját a helyszínen megtéríteni!

A limuzinokban a dohányzás tilos, és azt mindenki csak saját felelősségre használhatja. Az autókban hagyott érték tárgyakért felelősséget nem vállalunk. 

A limuzinokban bármilyen étel fogyasztása nem megengedett. Az utazásra csak pezsgő hozható be a limuzinba, és csak mértékkel a vissza igazolásban feltűntetett mennyiségű. Erről esetlegesen telefonos kollégákkal lehet egyeztetni.

Az utazási feltételek a visszaigazolás elküldése után lépnek érvénybe, és azt a beszállástól kezdve a Megrendelő / Szervező elfogadja. A  Megrendelő / Szervező és TELJES ANYAGI FELELŐSÉGGEL TARTOZIK, abban az esetben is ha nincs jelen az utazás során!

 A megrendelt szolgáltatás lemondása esetén az alábbi díjak fizetendők: bérlés időpontja előtt 72 órán belül a bérleti díj 100%-a fizetendő. A Limuzinokban a dohányzás tilos! A sofőr jogosult az erősen ittas állapotban lévő utasok kiszállítására, és az utazás azonnali megszakítására! A Limuzinokban keletkezett károkért minden esetben a károkozó a felelős!

Pótdíjak

A felsorolt díjakat a helyszínen a megrendelő vagy károkozó köteles megtéríteni, vagy kaució és/vagy személyigazolvány fejében 24 órán belül megtéríteni!

A díjak tartalmazzák a helyreállítás díját és a kieső munkákból származó károkat is!

– pohártörés – 1 500 Ft / pohár
– extra takarítás – 10 000 – 15 000 Ft
– ülés rongálás – 150 000 – 300 000 Ft
hányás kocsin belül – 30 000 – 80 000 Ft 
– hányás kocsin kívül (karosszéria) – 15 000 Ft
– dohányzás – 10 000 Ft
– karosszéria rongálás – 50 000 – 150 000 Ft
– ablak törés – 150 000 – 400 000 Ft
– elektromos vagy világító berendezések rongálása – 50 000 – 130 000 Ft