Minden amit tudni kell a limuzin bérlésről Budapesten!

 

Limuzin bérlés budapesten

Megfizethető áron egy igazi limuzinnal járhatod be a városod utcáit. Ha Budapesten élsz, akkor Te is kipróbálhatod a Limocenter exkluzív szolgáltatásait! Elégedett ügyfeleink többféle alkalomra szokták igénybe venni limuzinjainkat. Születésnap, lánybúcsú, legénybúcsú, esküvő, házassági évforduló, bulik, rendezvények… a lehetőségek száma végtelen!

Amit garantálunk!

 • Tiszta, igényes limuzin érkezik hozzád!
 • Kedves, udvarias sofőr!
 • Fotógarancia! Azt kapod, amit a képeken láttál, kiválasztottál!
 • Exkluzív élmény!
 • Welcome drink!

Budapesten lévő Limuzin flottánk:

 • Lincoln town car stretch limo
 • Lincoln ultra stretch limo
 • Hummer limo
 • Excursion limo
 • Rolls Royce Silver shadow
 • Mercedes Benz S osztály

Részletesebben kattints ide, hogy láthasd a flottánk tulajdonságait.

Esküvői limuzin bérlés Budapesten

Szeretnéd esküvődet különlegessé varázsolni? Éld át a „Nagy napot” exkluzív körülmények között és vigyen téged egy valódi limuzin szertartásra, a fotózásra, a lakodalomra vagy bármely más helyszínre. A fotókon is igazán jól fog mutatni ahogy a limuzinból kiszállsz!

Részletes információk az esküvői limuzin bérlésről!

Születésnapi limuzin bérlés Budapesten

Minden évben ugyanolyan a születésnapod? Esetleg kifogytál az ötletekből és ajándékozni szeretnél egy különleges élményt? Akkor ajándékozz egy születésnapi limuzinozást Budapesten! Biztosan felejthetetlen lesz az a születésnap, amit egy limuzinban töltesz!

Részletes információk a születésnapi limuzin bérlésről!

Parti limo, limuzin bérlés Budapesten

Szórakozóhelyekre, bálokra is mehetsz limuzinnal. Az este különleges lesz számodra és minden tekintet rád szegeződik majd. Ha többen mentek, akkor egyszerre utazhattok és nem kell több külön taxit rendelni. A társaság is együtt marad és már az utazás során megkezdődhet a buli hangulat!

Részletes információk a parti limo bérlésről!

Limuzin bérlés lány- vagy legénybúcsúra Budapesten

Egy lánybúcsú vagy legénybúcsú az őrült és felejthetetlen dolgokról szól! Az élmény garantált, ha olyan részletekkel színesíted, mint pl. a limuzinos utazás. Járjátok be a várost a limuzinnal, maradjon együtt a baráti társaság és bulizzatok, érezzétek jól magatokat egész este! Nem kell külön taxikat rendelni, mindenki ihat és bulizhat egész este!

Részletes információk a Limuzin bérlés lánybúcsúra aloldalon!

Hummer limuzin bérlés Budapesten

A Limocenter-nél egy valódi Hummer limuzin is rendelkezésedre áll! A Hummer jellegzetes formáját egy hosszú, extra nagy limuzinformájában láthatod újragondolva! A luxus és erő találkozása! Erőteljes, tiszteletet parancsoló kinézete felhívja magára a figyelmet. Ráadásul ebben még többen elférnek, 16 felnőtt vagy 18-19 gyermek is kényelmesen utazhat.

hummer-limuzin

Limuzin bérlés Budapest árak

Áraink a limuzin típusa, a bérlés időtartama, helye és időpontja alapján változnak. Nézz utána az Árak menüpontnál vagy kérj segítséget munkatársainktól! Budapest egyik legjobb, legmegbízhatóbb szolgáltatója a Limocenter csapata! Keress minket bizalommal, minden kérésedet teljesítjük és minden kérdésedre azonnal válaszolunk! ❤️

Rendelj azonnal! Segítünk!

1041 Budapest, Agoston utca 5.
Például: Esküvő, legény- és leánybúcsú, születésnap, vagy bármilyen más esemény
Hova menjen a limuzin? / Where should we wait for you?
Hova érkezzen a limuzin? / Where should we take you?
*A megrendelt szolgáltatás lemondása esetén az alábbi díjak fizetendők: bérlés időpontja előtt 72 órán belül a bérleti díj 100%-a fizetendő. A Limuzinokban a dohányzás tilos! A sofőr jogosult az erősen ittas állapotban lévő utasok kiszállítására, és az utazás azonnali megszakítására! A Limuzinokban keletkezett károkért minden esetben a károkozó a felelős!