Hummer Limuzin bérlés – Limocenter

Hogyan bérelhetek Hummer limuzint? Ha láttál már Hummer limuzint, akkor biztosan megfogalmazódik a kérdés a fejedben. Egy Hummer, vagy ahogy még sokan hívják, Humvee, az igazán drága autók megtestesítője. Olyan luxus, ami csak keveseknek adatik meg. Mostmár számodra is elérhető ez a luxus, még ha csak pár órára is!

A Limocenter csapata biztosítja számodra és hozzá minden extrát, amit csak szeretnél!

Hummer limuzin bérlés részletek

Koronázd meg méltóképpen az esküvődet, egy házassági évfordulót, egy különleges rendezvényt, a legénybúcsúdat, lánybúcsúdat vagy akár egy bulizós éjszakát! Számos okból bérelnek tőlünk Hummer limuzint, a végeredmény mindig ugyanaz… Egy felejthetetlen élmény!

Vedd fel a kapcsolatot velünk az elérhetőségek bármelyikén és foglald le a limót. Minden részletet megbeszélünk és minden elképzelést megpróbálunk kielégíteni. Számunkra nincsenek lehetetlenek!

Így néz ki a Hummer limuzinunk belseje

A belseje…

Gyakran bérli ki baráti társaság, így a költségek megoszlanak, együtt marad a csapat és az egész este alatt garantált a buli hangulat!

Hummer limó tulajdonságai

 • Típusa: Hummer H2 Limo
 • egymással szemben lévő valódi bőr ülések
 • 16 felnőtt vagy 18-19 gyermek szállítására alkalmas
 • nagy teljesítményű Hi-fi berendezés
 • króm felnik
 • VIP sarok
 • diszkó hangulat
 • hangulatfények
 • ajándék két üveg pezsgő

Választható extrák

 • egyedi rendszámtábla
 • virágos díszítés
 • feliratozás, díszítések
 • sztriptíz táncos vagy chippendale táncos bérlése

Hummer limuzin bérlés – időpontok

Foglald le minél előbb a tervezett időpontot, mert annál nagyobb esélyed van arra, hogy szabad legyen a Humvee limo. Lefoglalhatod hétköznapra vagy hétvégére is, akár 1 órára vagy több órára, akár egész éjszakára

Hummer limuzin bérlés árak

Vasárnaptól csütörtökig 50 000 Ft 1 óra, más napokon 60 000 Ft 1 óra bérlés esetén.

2 óra bérlés 90 000 Ft

3 óra bérlés 120 000 Ft

Minden további óra +30 000 Ft

Egy óra bérlés után fél óra bérlésre is van lehetőség.

A vidéki kiállás 300 Ft/km.

Hummer limuzin bérlés esküvőre

A legszebb napok egyike, amikor két ember összeköti az életét és a mi Hummer limónk adhatja ehhez a méltó segítséget. Kápráztasd el a násznépet azzal, hogy egy ilyen elegáns, feltűnő limóból szállsz ki!

A fotózáson is ott lehet veletek és még különlegesebb képek készülhetnek!

Számos emlékezetes esküvőn jártunk már! Legyen a Tiéd a következő! A limuzin bérlés esküvőre aloldalon tájékozódhatsz, ha kifejezetten esküvőre szeretnél limuzint bérelni!

Hummer limuzin feldiszítve esküvőre

Esküvői díszítéssel.

Bármilyen alkalomra is bérled ki, garantáltan jó választás lesz! 100% képgaranciát vállalunk, tiszta autóra megbízható, udvarias sofőrre számíthatsz! Rendeld meg akár 1 órára, vagy nézd meg az árainkat.

Rendelj azonnal! Segítünk!

Hova menjen a limuzin? / Where should we wait for you?
Hova érkezzen a limuzin? / Where should we take you?
*A megrendelt szolgáltatás lemondása esetén az alábbi díjak fizetendők: bérlés időpontja előtt 72 órán belül a bérleti díj 100%-a fizetendő. A Limuzinokban a dohányzás tilos! A sofőr jogosult az erősen ittas állapotban lévő utasok kiszállítására, és az utazás azonnali megszakítására! A Limuzinokban keletkezett károkért minden esetben a károkozó a felelős!

Leave a Reply